AnaSayfa / Genel / Kahve falında burun derisinin soyulduğunu görmek

Kahve falında burun derisinin soyulduğunu görmek

Kahve falında burun derisinin soyulduğunu görmek sıkıntıların ve sorunların büyüyeceğine, projelerin ve harcanan emeklerin de takdir göreceğine, eşiyle arasına nifak sokulacağına ve kişinin kendisini ifade etmekte çok zorluk çekeceğine, uzun zamandan beri görüşülemeyen bir akraba ile karşılaşılacağına ve bir aile yemeğine katılıp çok güzel zaman geçirileceğine, dualarının ve hayallerinin Allah katında karşılık bulacağına, karar vermekte gecikirse belki de hayatı boyunca kendisini hiç affetmeyeceği durumlara düşeceğine, bir sebeple işlerinin sıkıntıya gireceğine, daima ona hürmet göstereceğine, bir dediğini iki etmeyeceğine, onu kendisinden daha çok seveceğine ve ona yaşlılığında adeta bir bebeğe bakar gibi bakacağına işarettir.

Kahve falında burun derisinin soyulduğunu gördüyseniz:

  • Daha az konuşmaya çalışmakta fayda var.

Kahve falında burun derisinin soyulduğunu görmek kardeşlerinden biri ile arasının açılacağına, aldığı dersler neticesinde bundan sonraki hayatında daha iyi bir mümin olarak, günahtan kaçınarak yaşayacağına, attığı her adımı düşüneceğine rivayet eder.

Kahve falında yüzünün derisinin soyulduğunu görmek önüne pek çok imkan sunulacağına ve yeni kurslara, seminerlere katılarak mevcut yeteneğini daha da iyi hale getirip, seçkin bir eleman haline geleceğine, eline büyük fırsatlar geçeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında yüz derisinin soyulduğunu görmek moral olarak çok büyük bir kayba uğranacağına, çok büyük sıkıntılar ve sorunlar yaşayacağına ve çok büyük maddi zararlar edeceğine tabir olunur.

Kahve falında derisi soyulmuş yılan görmek işinin de, yaşamının da her geçen gün iyiye doğru gideceğine, daha sonra hayırlı işlere gireceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında derisi soyulmuş koyun görmek üzüntü veren olayların düzeltileceğine, ancak bu durumun biraz uzun süreceğine alamet etmektedir.

Kahve falında derisi soyulmak uzun zamandan beri beklenen bir haber geleceğine ve zorlukların daha kolay şekilde aşılacağına, hayalindeki her şeye zamanla kavuşacağına, yaptığı projeler ile adından çok söz ettireceğine alamet eder.

Kahve falında deri soyulması görmek rahata ereceğine, yeni kazanç kapılarına kavuşacağına, beklentilerin boşa çıkmayacağına, para ve burs konusunda dede ya da amcadan yani baba tarafından bir akrabadan destek alınacağına ve murada erileceğine yorulur.

Kahve falında insan derisinin soyulduğunu görmek yaşananları unutturacağına, gönlünüzdeki boşluğu dolduracak biri çıkacağına rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir