AnaSayfa / Genel / Kahve falında burun içinde yara görmek

Kahve falında burun içinde yara görmek

Kahve falında burun içinde yara görmek buna rağmen çok büyük kazançlar elde edeceğine, rahatının, keyfinin ve konforunun yerinde olacak bir hayat süreceğine, işlerinin yolunda gideceğine ve yaptığı önemli işler sayesinde takdir toplayacağına, maddi ve manevi olarak çok rahat edileceğine, güzel günler görüleceğine, kazancın günden güne artacağına, sorunlarından ve sıkıntılarından çok kısa bir zaman içerisinde kurtulacağına, hayırlı işlere girileceğine, korkularından kurtulacağına, iş hayatının güzel gidişatının aile hayatına da yansıyacağına, bir organizasyona katılacağına, dostları, arkadaşları ve sevdikleri ile bir araya geleceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında burun içinde yara gördüyseniz:

  • Hız yapmak arabanın gücünden çok yol durumuna bağlıdır.

Kahve falında burun içinde yara görmek ilim irfan sahibi olacağına, etrafındaki insanlardan gereken desteği göremeyeceğine ve çok istediği halde hayal ettiği şeyleri gerçekleştirmek için bir türlü fırsat yakalayamayacağına tabir olunur.

Kahve falında burun yarası görmek işlerinin her geçen gün daha büyük kazanç sağlayacağına, sıkıntılarından kurtulup ferahlığa çıkacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında burun içinde kurt görmek sağlıklı bir kişi olmak için hem beslenmesine dikkat edeceğine, güzel zamanlar geçireceğine tabir olunur.

Kahve falında vücudu yara içinde görmek yöneticiler tarafından çok iyi bir makama getirileceğine, içine düştüğü sıkıntılardan kısa bir zaman içinde herhangi bir sorun yaşamadan kurtulacağına inanılır.

Kahve falında kendini yara bere içinde görmek geçim sıkıntısından, yokluktan ve fakirlikten kurtulacağına, rahat bir nefes alınacağına tabir olunur.

Kahve falında saçının içinde yara görmek yeni bir işe gireceğine, iş hayatında çok büyük ve hayırlı çalışmalar yapacağına, iş hayatının nerdeyse tüm zorluklarının kısa sürede ortadan kaldırılacağına alamet etmektedir.

Kahve falında gözün içinde yara görmek problemlerin en kısa zamanda çözüme kavuşacağına, hayırlı kısmetler ile karşılaşılacağına ve bol kazançlı ve çok bereketli bir yere terfi edileceğine, işindeki verimliliğinin artacağına tabir olunur.

Kahve falında yüzünün yara içinde olduğunu görmek daha yeni ve daha güzel projeler ortaya koyacağına, yaşanacak tatsız bir olay yüzünden hâkim karşısına çıkılacağına, ister istemez moral bozukluğu yaşanacağına, güç sahibi bir kişi ile rakip olunacağına ve uzunca bir süre boyunca bu kişinin yapacağı ayak oyunlarına direnileceğine işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir