AnaSayfa / Genel / Kahve falında desen çizmek

Kahve falında desen çizmek

Kahve falında desen çizmek ibadetlerini tam olarak yerine getireceğine, çok sıkıntılar çektikten ve büyük üzüntüler yaşadıktan sonra işlerini toparlayacağına, sıkıntılardan kurtulup ferahlamaya, ailesi ve diğer yakınları ile koyu muhabbette olacağına, sorunlarından ve sıkıntılarından ötürü ruhsal olarak hasta olacağına, sorunlarından yakın bir zaman içinde kurtulacağına, işinden uzaklaşacağına ve ekonomik rahatlığını kaybedeceğine, ona yardımcı olacağına, elinden geliyorsa ona borç vereceğine işaret eder.

Kahve falında desen çizmek gördüyseniz:

  • Yatırımlarınızı, anlaşmalarınızı veya yaşam standartlarınızı geliştirmenizi sağlayabilecek her şeyi gözden geçirmelisiniz.

Kahve falında desen çizmek aile düzeninde de bozulmalar yaşanacağına, art niyetli kişilere uyacağına, ayıplı yolara sapacağına, adının fesada karışacağına bu nedenle de toplumdaki tüm saygınlığını yitireceğine işarettir.

Kahve falında desen görmek çalışkanlığının ve emeklerinin karşılığını da hak ettiği yere gelerek alacağına, çalışma hayatı içinde bilgi ve tecrübe sahibi olarak işlere liderlik edileceğine delalettir.

Kahve falında desenli çarşaf görmek elinin darlığa ve yokluğa düşmeyeceğine, parasal olarak sorunlu olacak bir iş yapılacağına ve musibet dolu görüleceğine yorulmaktadır.

Kahve falında desenli çorap görmek kurulan yuvada mutlu ve huzurlu bir ömür sürüleceğine, mallarının eksileceğine alamet etmektedir.

Kahve falında kırmızı desenli halı görmek yeni duygular tadacağına, yeni kısmetlere nail olacağına, içinin kıpır kıpır olacağına, yüzünün de güleceğine, büyük umutlarla girdiği bir işten eli boş döneceğine işaret eder.

Kahve falında leopar desenli kürk görmek işlerinde kısa bir süre içinde çok büyük kazanç sağlayacağına, haram maldan ve helal olmayan kazançtan geri duracağına delalettir.

Kahve falında çiçek deseni görmek iş hayatında bir türlü istenen atılımın yapılamayacağına, uzun zamandan beri ağır aksak giden bir işin yakında hızlanacağına delalet eder.

Kahve falında desenli çorap giymek rahatsızlık veren durumların son bulacağına, sevgiliyle birlikte hoşça vakit geçirmeye inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir