AnaSayfa / Genel / Kahve falında yüzünü çizmek

Kahve falında yüzünü çizmek

Kahve falında yüzünü çizmek kötü kimselerin gittiği yollara girileceğine ve gereksiz yere emek harcanacağına, haram maldan ve helal olmayan kazançtan geri duracağına, içinin ve kafasının rahatlayacağına, keyfinin ve yaşam enerjisinin yerine geleceğine, imkânların çok daha iyi olacağına, aile hayatında ve sosyal hayatta yaşanan tartışmaların kısa zaman içinde tatlıya bağlanacağına, başarısının ve mutluluğunun önündeki engellerin kalkacağına, hayatına sakinlik, güzellik ve hayır geleceğine, yapılan çalışmalar ve ortaya konulacak projeler sayesinde büyük kazançlar elde edileceğine, kıskançlık besleyen bir kişinin elinde bulunan imkanlarla yapmaya çalıştığı kötülüklere engel olunacağına delalet eder.

Kahve falında yüzünü çizmek gördüyseniz:

  • Maceraya atılma isteğiniz artıyor.

Kahve falında yüz resmi çizmek ancak gereken aşamalar aşılmadığı için yer yer sıkıntı çekileceğine, zor zamanlar geçirileceğine ve yakın zaman içinde çeşitli zorluklar yaşanacağına, büyük başarılar kazanmak için çıktığı yolda hiç beklemediği kadar güzel günler ve hayırlı çalışmalar göreceğine delalet eder.

Kahve falında yüzünü çizmek bilgilerle donanacağına, yüksek bir mevkiye terfi alınacağına delalet eder.

Kahve falında yüz çizmek üzüleceğine ve kayıplar yaşayacağına, kendisi için uygun olmayan bir ilişkiyi sonlandıracağına işaret etmektedir.

Kahve falında birinin yüzünü çizmek gireceği bir işten ötürü çok büyük bir üzüntü yaşayacağına, tasaların ve üzüntülerin biteceğine işaret eder.

Kahve falında insan yüzü çizmek büyük bir maddi kayba uğranacağına, girilen bir işte beklenmedik bir zararla karşılaşılacağına,  uzun bir zamandan beri devam eden ve evlilikle noktalanacağı düşünülen bir birlikteliğin sona ereceğine, amaçlarını ve hedeflerini de yerine getirme fırsatı vereceğine delalettir.

Kahve falında yıldız çizdiğini görmek maddi kayıpların sona ereceğine ve tekrar birikim yapmaya başlanacağına, geçim kaygısı duymayacağına, çalışmadan da sabit bir gelire sahip olma şansın elde edeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında bir şeyler çizmek kolaylıklara kavuşacağına, can bulacağına, yaşamının tazeleneceğine, eline geçen bütün işleri kara geçireceğine, neredeyse görülmemiş büyük başarılara imza atacağına rivayet eder.

Kahve falında plan çizmek umutlarına, hayallerine kavuşacağına, muradına ereceğine, sorun yaratan bir durumun kısa süre içinde ortadan kaldırılacağına, eşler arasında bir süredir devam eden tartışmaların tatlıya bağlanacağına, yakın bir zaman içinde evlat sahibi olunacağına ve yardım isteyen bir kişiye yardım edileceğine yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir