AnaSayfa / Genel / Kahve falında üçgen çizmek

Kahve falında üçgen çizmek

Kahve falında üçgen çizmek sorunlarla ve tartışmalarla dolu bir döneme girileceğine, zamansız girilen işte huzursuzluk yaşanacağına, kötü günler geçirilse de, psikolojisini bozmayan fal sahibinin her kötülükte bir fırsat göreceğine, tarafsızmış gibi görünen bir kişi yüzünden sahip olunan saygınlığın yitirileceğine, dedikodudan ve iftiradan sakınacağına, yol alacağına, arkadaşlardan biri ile kurulan işte beklenenden daha büyük kazanç elde edileceğine, yapacağı her işin çok büyük ilgi toplayacağına, talihinin günden güne açılacağına ve çok daha iyi işlere gireceğine, kişinin güzel işler yapacağına inanılır.

Kahve falında üçgen çizmek gördüyseniz:

  • Siz bir kadınsanız, bir beraberliğiniz varsa bile, sizi çok beğenen bir erkekle tanışabilir veya birarada bulunup, hoş vakit geçirebilirsiniz.

Kahve falında üçgen çizmek isyan etmesine, ağlamasına ya da dövünmesine neden olacak büyük ve çözümsüz problemler yaşamayacağına, moral ve motivasyon açısından çok iyi bir hale gelineceğine işarettir.

Kahve falında üçgen cetvel görmek yaptığı iş ile başarılı olacağına ve hayatını garanti altına alacağına, yardım istediği kişilerin destek vermeyeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında bermuda şeytan üçgeni görmek özellikle yatırım ve iş konularında desteğe ihtiyaç duyulacağına, çok sevdiği bir kişi tarafından kalbinin kırılacağına ve ileride yaşayacağı bir tartışmadan ötürü sevdiği bir kişiyi üzeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında üçgen peynir görmek aile bireyleri ile bu işten ötürü ters düşüleceğine, zor durumlara düşeceğine ve kötü günler yaşayacağına delalet etmektedir.

Kahve falında üçgen taş görmek sonrasında sık sık yurt dışı seyahatlerine çıkacağına, işlerinin yoluna gireceğine, başarılarının ve kazancının artacağına delalet eder.

Kahve falında üçgen ekmek görmek kardeşler arasında uzun zamandan beri yaşanan büyük tartışmaların sonlanacağına, zarar etmesine ve karamsarlığa düşmesine neden olacağına alamet etmektedir.

Kahve falında üçgen yüzük görmek kendisi ve ailesi için önemli sevaplarda bulunup hayırlar işleyeceğine, dini açıdan da inancına uygun hareket edip, ahiret hayatına da hazırlık yapacağına, mutlu olacağına, daha fazla kazanç ve daha fazla rızık elde edeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında üçgen muska görmek kalbindeki iman gücüyle, inancına olan sadakatiyle yaşayacağına, maddi anlamda yarışılmayacak ve tabiri caizse boy ölçülemeyecek güce kavuşacağına rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir