AnaSayfa / Genel / Kahve falında burnunun pisliğini görmek

Kahve falında burnunun pisliğini görmek

Kahve falında burnunun pisliğini görmek sorunların yakın zaman içinde biteceğine, iş hayatında rahat bir nefes alınacağına, bilakis malının çoğalacağına, aile bireyleri ile arasındaki sorunu çözeceğine, uzun zamandan beri kendisini zorlayan borçlarını kapatacağına, huzurlu ve rahat bir hayat yaşamaya başlayacağına, her türlü illet hastalığın iyileşeceğine, hayallerin ve duaların kabul, günahların da affolacağına, çok büyük sevinçler ve mutluluklar yaşanacağına, kişinin adeta gençleşeceğine, yenileneceğine, tazeleneceğine, yaşam enerjisine kavuşacağına delalet etmektedir.

Kahve falında burnunun pisliğini gördüyseniz:

  • Tekliflere dönmeden önce incelemenizde fayda var.

Kahve falında burnundaki pisliği temizlemek iş beğenmeyen veya gözü yüksekte olan kimselerin hayal kırıklıklarının çoğalacağına, büyük bir gruba liderlik edileceğine, bazı çalışmaların büyük kazanç sağlayacağına tabir olunur.

Kahve falında burnunun pisliğini görmek kültürlü, çağdaş, eğitimli ve görgülü kişi olmayı başaracağına, insanlara iş öğretecek ve meslek kazandıracak konuma geleceğine, hayallerin ve umutların boşa çıkacağına yorulmaktadır.

Kahve falında inek pisliğini temizlemek borçlarını ödeyeceğine ve mal mülk sahibi olacağına, hane içinde yaşanan tartışmaların sona ereceğine yorulur.

Kahve falında insan pisliğ görmek insanların içinde güzel bir mevkiye sahip olacağına takdir ve sevgi göreceğine, işlerin her geçen gün daha iyi bir hal alacağına delalettir.

Kahve falında inek pisliğine düşmek maddi anlamda güçlü bir kişi haline geleceğine, bir gayret ayağa kalkıp silkeleneceğine ve bundan sonrasının çorap söküğü gibi geleceğine ve kişinin eski gücüne, inancına, kudretine, sevincine ve mutluluğuna kavuşmayı başaracağına işaret etmektedir.

Kahve falında hayvan pisliğine basmak maddi zarara gireceğine, parasız ve işsiz kalacağına, stres yaptığı işlerde başarıya ulaşacağına yorulur.

Kahve falında tavuk pisliği görmek kazancının sağlam ve sabit olacağına, işlerinin hafifleyeceğine, maddi imkanlarının çoğalacağına tabir olunur.

Kahve falında domuz pisliğine basmak işlerin düzeleceğine ve parasal olarak çok iyi olunacağına, malını ve canını emniyete alacağına yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir