AnaSayfa / Genel / Kahve falında kanama geçirdiğini görmek

Kahve falında kanama geçirdiğini görmek

Kahve falında kanama geçirdiğini görmek kısmetinin bollaşacağına, insanlar tarafından takdir edileceğine, hane halkı arasına nifak tohumları serpileceğine, elini attığı her işten muvaffak olacağına ve kafasına koyduğu her amacı gerçekleştireceğine, insanlar tarafından onaylanmayan ve gençlere kötü örnek oluşturacak işlere gireceğine, bir sebeple çok zor zamanlar geçirileceğine ancak sonra bu durumdan kurtulacağına, sevilen bazı kişilerle ters düşüleceğine, stres ve yaşanacak sinir harbi yüzünden hasta olunacağına, hane halkı arasında tartışma yaşanmasına sebep olan bir kişinin aileden uzaklaştırılacağına delalet etmektedir.

Kahve falında kanama geçirdiğini gördüyseniz:

  • Ev alım satımı, kiralama konuları, evle ilgili başlıklardaki pazarlıklar ön plana çıkıyor.

Kahve falında beyin kanaması geçiren birini görmek hayırlı olarak girdiği işlerin zarar vereceğine, karlı işler yapma olanağı elde edeceğine, kısmet alacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında iç kanama geçirmek helal lokma yiyeceğine, yeni bir şehirde kendisine yeni ve daha sakin bir hayat kuracağına ve böylece istediği gibi yaşayıp kafasını dinginleştireceğine delalet eder.

Kahve falında kanama geçirdiğini görmek işini kaybedeceğine, para sıkıntısına düşüp, faturalarını ödeyemez olacağına, aldığı dualar sayesinde işlerinin açılacağına işaret etmektedir.

Kahve falında kanama geçirmek sevilen bir kişi ile ters düşüleceğine ve bazı tartışmaların ortasında kalınacağına, zaferler kazanacağına, onların bir adım önüne geçeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında mide kanaması geçirmek de sıkıntılarından kurtulup, yaşamına bakacağına, uzun zamandan beri yaşanan sıkıntılı ve üzüntülü durumların sona ereceğine ve insanlardan çok büyük övgüler ve takdirler alınacağına işarettir.

Kahve falında adet kanaması geçirmek sevdikleri ile arasının açılacağına ve zor zamanlar geçireceğine, alınacak sevinçli haberlerle mutluluk dolu günler yaşanacağına delalet eder.

Kahve falında birinin beyin kanaması geçirdiğini görmek hayatının belli bir rutine oturacağına, rakiplerin kurduğu bir tuzak yüzünden maddi zararlara uğranacağına, iş hayatında yaşanan bazı kayıplar yüzünden sahip olunan mevkinin kaybedileceğine tabir olunur.

Kahve falında beyin kanaması geçirdiğini görmek işlerinde yaşadığı sıkıntının yakında sona ereceğine, fakirlikten kurtularak feraha kavuşacağına alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir