AnaSayfa / Genel / Kahve falında başkasının burnunu temizlemek

Kahve falında başkasının burnunu temizlemek

Kahve falında başkasının burnunu temizlemek özellikle hastane, okul gibi hayratlar yaptırılacağına, maddi açıdan çok kazanç getirecek ve yeni iş kapıları açacak bir döneme girileceğine, adım atacağı bir işte karşısına çıkacak bir sorundan ötürü ilerleyen dönemlerde de tökezleyeceğine, rızkının azalacağına, işlerinin bozulacağına, kazancının eksileceğine, böyle bir zorluk yaşaması halinde vatan hasretine dayanamayacağına, gelmek istediği noktalara geleceğine, her geçen gün daha bir ilerleyeceğine, kalkınacağına, şansının ve bahtının daima açıkolacağına, sıkıntıların ve sorunların hızlı bir şekilde çözüleceğine alamet etmektedir.

Kahve falında başkasının burnunu temizlemek gördüyseniz:

  • Son dakika değişiklikleri planlarınızda değişiklik yapılmasını gerektirebilir.

Kahve falında burnunda sümük temizlemek fakirleşeceğine, bir süre maddi sıkıntılar yaşayacağına, çok uzun sürmeyecek sıkıntılı bir dönem atlatacağınıza rivayet etmektedir.

Kahve falında bir çocuğun burnunu temizlemek aç kalacağına, arzularına, dileklerine ve de hayallerine kavuşacağına işaret eder.

Kahve falında burnunu temizlediğini görmek aile bireyleri arasında yaşanan tartışmaların ve didişmelerin kısa süre içinde biteceğine, çok büyük mutluluklar yaşayacaklarına, fal sahibinin, uzun bir zamandır yaşadığı can sıkıntısının ortadan kalkacağına, bu sayede gülüp eğleneceğine delalettir.

Kahve falında birinin burnunu temizlediğini görmek bir sebeple çok zor ve başını ağrıtacak durumlar yaşayacağına, gönül hoşluğunu yakalayacağına alamet etmektedir.

Kahve falında burnundaki sümüğü temizlemek uğradığı haksızlığın özürle düzeltileceğine, şans oyunlarından birini kazanması sayesinde cebine para gireceğine, aldığı borçları kısa bir süre içinde geri ödeyeceğine ve dertlerinin ve sıkıntılarının son bulacağına, yüklü miktarda para kazanacağına delalet eder.

Kahve falında burnundaki sümükleri temizlemek maddi ve manevi kayıp yaşanacağına, yakın bir arkadaşla ters düşüleceğine, bedeninin şifaya kavuşacağına işarettir.

Kahve falında burnundaki pisliği temizlemek varolan çalışmaların daha iyi bir hale getirileceğine, mutlu olacağına tabir olunur.

Kahve falında bebeğin burnunu temizlemek azmi ve hırsı sayesinde istediği kariyere sahip olacağına, sıkıntılarını yakın bir zaman içinde herhangi bir aksilik yaşamadan atlatacağına yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir