AnaSayfa / Genel / Kahve falında burnu uzun görmek

Kahve falında burnu uzun görmek

Kahve falında burnu uzun görmek sıkıntılarının ve sorunlarının sona ereceğine, kısmetsizlik yaşayacağına, işlerin de hafifleyeceğine, söz, yetki ve imza sahibi olacağına, daha sevgi dolu biri haline geleceğine, her türlü eğlenceyi ve zevki tadacağına, her hayalini de gerçekleştireceğine, yaşansa bile çok kısa süre içinde ve sıkıntı çkmeden çözüleceğine, güzel bir yola çıkılacağına alamet etmektedir.

Kahve falında burnu uzun gördüyseniz:

  • Yanıltıcı kişilerle söz konusu olabilir.

Kahve falında burnu uzun görmek büyük ve başarılı kişiler ile tanışılacağına, gereksiz ve sebepsiz yere çeşitli tartışmalara girileceğine delalettir.

Kahve falında burnunu uzun görmek kazançtan yana kara geçeceğine, başarısız olacağına, kötü günler geçireceğine yorulur.

Kahve falında burnundan uzun kıl koparmak elinin bollaşacağına, geçim sıkıntısının biteceğine, bilgili ve deneyimli kimselerle karşılaşarak işbirliği yapacağına delalet etmektedir.

Kahve falında burnundan uzun kıl çekmek diz dize ve yanak yanağa yaşayacağına, pişmanlık duyulacak şeyler yapılacağına, ortaya çıkan sorunların saklanamayacak kadar büyüyeceğine işaret eder.

Kahve falında burnundan uzun kıl görmek akrabalar ile bağların daha da kuvvetleneceğine, sorunlu bir kişi ile sürekli tartışılacağına yorulur.

Kahve falında burnu uzun kadın görmek zahmetinin ve hastalığının da son bulacağına, yüksek moralli olacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında burnu açık ayakkabı görmek aile içindeki sıkıntıların, zorlukların aşılacağına, geçim sıkıntısından kurtulacağına işaret eder.

Kahve falında burnundaki pisliği temizlemek iş konusunda çok hayırlı ve güzel adımlar atılacağına, onlardan medet umacağına delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir