AnaSayfa / Genel / Kahve falında burnundan irin aktığını görmek

Kahve falında burnundan irin aktığını görmek

Kahve falında burnundan irin aktığını görmek çabaladıktan sonra hiçbir konuda hevesinin kursağında kalmayacağına, kararları alacak ve son sözü söyleyecek kimse konumuna geleceğine, partneri ile çok zararlı bir ortama gireceğine, yapılacak olan birş seyahatinin iptal edileceğine, yapılmak üzere olan bir anlaşmanın taraflardan birinin itiraz etmesiyle askıya alınacağına, alim ve bilge kişi mertebesine geleceğine, çok büyük başarılara kavuşacağına, çok büyük zorluklar atlatacağına,  daha sonra yapılacak çalışmalar ve girilecek projeler ile çok büyük kazançlar elde edileceğine, sevgi ve saygı çerçevesinde çok büyük bir ilişki yaşanacağına delalet eder.

Kahve falında burnundan irin aktığını gördüyseniz:

  • Herkes ön plana çıkmak istiyor veya bir numarayı arıyor olabilir.

Kahve falında burnundan irin aktığını görmek çoğalan kısmetlerle birlikte kişinin ismini herkese duyuracağı projelerde yer alacağına, endişe ettiği bazı konuların yakın zamanda çözüme kavuşacağına ve bu yüzden yaşanan kırgınlıkların ve küskünlüklerin zamanla sona ereceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında burnundan irin çıkarmak yeni duygular tadacağına, yeni kısmetlere nail olacağına, içinin kıpır kıpır olacağına, yüzünün de güleceğine, sevilen kişiler ile büyük bir ortaklık kurulacağına, hayırlı ve sevinçli haberler alınacağına ve bu haberler sayesinde iş hayatına yeni bir yön verileceğine alamet eder.

Kahve falında irin akması görmek aradığı çareleri bulacağına, bilineceğine ve çok sevilecek bir kişi olacağına delalettir.

Kahve falında vücudundan irin aktığını görmek bereketin ve verimin hâkim olacağına, iş hayatı içindeki maddi ve manevi zararlardan kurtulacağına alamet etmektedir.

Kahve falında vücuttan irin aktığını görmek huzurun ve mutluluğun da bir ömür devam edeceğine, bekar kişilerin kendisine yüz çeviren ve duygusal olarak bağ hissettiği bir kişinin peşinden koşarak onu elde etmek için uğraşacağına delalet eder.

Kahve falında bacaktan irin aktığını görmek hayırlı bir kısmetle dünyaevine gireceğine ve hayırlı bir evlada sahip olacağına, neredeyse herkes tarafından yalnız bırakılacağına, çok büyük üzüntüler ve stres yaşanan bir döneme girileceğine alamet eder.

Kahve falında ayağından irin aktığını görmek her nimetin lezzetine varacağına, elde ettiği kazanç ve şöhreti sayesinde büyük bir servete sahip olacağına tabir olunur.

Kahve falında memeden irin aktığını görmek aksiliklerin başgöstereceğine, huzurunun bozulacağına işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir