AnaSayfa / Genel / Kahve falında sürekli burnunun aktığını görmek

Kahve falında sürekli burnunun aktığını görmek

Kahve falında sürekli burnunun aktığını görmek bir üniversitede hoca olunacağına, aile hayatının her zamankinden daha güzel olacağına, dil eğitimi almak için yurt dışına gideceğine, işinde başarılı olacağına, özel hayatında gerçek ve kalıcı saadeti bulacağına, dünya nimetlerinden çok daha fazlası ile nasipleneceğine, cahil çirkef ve malı ile övünen kişilerle karşılaşacağına, kendisini çekemeyen insanların çok kötü durumlara düşeceğine ve hayırlı kişiler ile çok sevineceği ve mutlu olacağı gelişmeler yaşayacağına, bekarsa güzel bir birlikteliğe başlanacağına, sorunların, sıkıntıların ve musibetlerin sona ereceğine, hayırlı kişiler ile çok güzel bir ortaklık kurulacağına inanılır.

Kahve falında sürekli burnunun aktığını gördüyseniz:

  • Ani tepki veya hareketlerden kaçınmalısınız.

Kahve falında sürekli burnunun aktığını görmek toplumun din otoriterlerinden kabul ettiği kimse haline geleceğine, bunu şeref sayacağına, evlilikle ilgili olarak büyük bir adım atılacağına işaret eder.

Kahve falında burnundan kan aktığını görmek kısmetlerinin çok kısa zamanda tükeneceğine ve bu sebeple fal sahibinin kendisinin atacağı her adımı önceden hesaplayarak atacağına, atılan adımların boşa çıkacağına, eski bir davanın tekrar açılacağına, hayırsız bir akraba yüzünden diğer akrabalarla ters düşüleceğine alamet etmektedir.

Kahve falında burnundan sümük aktığını görmek dertlerin ve sıkıntıların sona ereceğine, anne baba duası alınacağına, en büyük hayalinin gerçekleşeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında burnundan irin aktığını görmek iş hayatında bazı zorluklar yaşanılacağına, zor durumda kalmış kişilere maddi ve manevi olarak büyük yardımlarda bulunulacağına yorulmaktadır.

Kahve falında burnun aktığını görmek yaptığı şeyden ötürü hem çok büyük bir üzüntü duyacağına hem de hakkında konuştuğu kişiden özür dileyeceğine, uzun zamandan beri yaşadığı sıkıntılarından ve insanlar ile olan sorunlarından kurtulacağına yorulmaktadır.

Kahve falında burnunun aktığını görmek aile hayatında sürekli tartışmaların olacağına, çok kazançlı yatırımlara gireceğine yorulmaktadır.

Kahve falında burnundan kan akmasını görmek elde bulunan paranın tükeneceğine, çözüm bulmak yerine kişinin tutumunu değiştirmemesi ve aşırı agresif davranması sonucunda da ilişkilerin bitme noktasına geleceğine yorulmaktadır.

Kahve falında sürekli uyuduğunu görmek para konusunda da ciddi kayıplar yaşayacağına, aile bireylerine yaşadıkları sorunların çözümü konusunda yardım edileceğine ve zararlı durumların ortadan kaldırılacağına delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir