AnaSayfa / Genel / Kahve falında burnun aktığını görmek

Kahve falında burnun aktığını görmek

Kahve falında burnun aktığını görmek kendisini çok sıkıntılı hissettiği bir anda Allah’ın izni ile karşısına çıkacak güzel bir yol ile bu durumdan kurtulacağına, şansının yaver gitmesi ile birlikte iyi bir şekilde devam eden işlerin daha iyi bir hale geleceğine, başarılarının daim olacağına, işlerinin açılacağına, ticaretinin genişleyeceğine, iş hayatında yaşadığı duraklamanın sona ereceğine, gittiği yolda kendisini ispatlayacağına, sorunlarından kurtulacağına, ferahlığa çıkacağına, geçiminin kolaylaşacağına, eline geçen kazanç sayesinde rahata kavuşacağına, sevdiği kişiler ile sıkıntılarını aşacağına, hayırlı zamanlar geçireceğine, aile bireylerinin birbirleri ile sürekli tartışma içinde olacağına, kısmetinin ve şansının da her zaman açık olacağına, bir sebeple çok sıkıntılı zamanlar yaşayacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında burnun aktığını gördüyseniz:

  • Bir ilişkinizle ilgili sezgilerinize dayalı kararlar alabilir veya ilişkinizde ilerleyeceğiniz yolu belirleyebilirsiniz.

Kahve falında sürekli burnunun aktığını görmek üzüntü duyulacak kötü haberler alınacağına, onu mutsuz eden sorunları kafasından atacağına tabir olunur.

Kahve falında burnundan kan aktığını görmek prestij kaybı yaşayacağına, hayal ettiği bir şeye ulaşma yolunda araya bir engelin daha gireceğine, zarar etmesine ve karamsarlığa düşmesine neden olacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında burnundan kan akmasını görmek işlerin başına geçeceğine, duyduğu üzüntülerin ve endişelerin sona ereceğine delalet eder.

Kahve falında burnun aktığını görmek yapılan işlerin çok büyük sorunlar yaratmaya başlayacağına, ortaya konan çalışmaların kazanç getirmemesi yüzünden maddi ve manevi olarak çok zorluk çekileceğine, çok büyük mutluluklar yaşayacağına, işlerini yoluna sokacağına, sorunlarını gidereceğine yorulmaktadır.

Kahve falında burnundan sümük aktığını görmek sorunların ve engellerin biteceğine, önemli işler yapacağına böylece toplumda çok sevileceğine alamet eder.

Kahve falında burnunun aktığını görmek rahat şekilde geçineceğine, umutsuzluğa, karamsarlığa düşeceğine rivayet eder.

Kahve falında burnundan irin aktığını görmek işinin gücünün rast gideceğine ve hayırlı uğurlu olacak başlangıçların yapılacağına, kazancın neredeyse yarı yarıya düşeceğine, manevi olarak çok yıpranılacağına işaret etmektedir.

Kahve falında burnundan büyük kıl koparmak hayal ettiği şeylere kısa bir zaman içinde ve hiç sıkıntı çekmeden kavuşacağına, çok büyük çalışmalar gerçekleştireceğine, bu çalışmalar sayesinde hayırlı ve çok büyük kazançlar elde edeceğine, bu kazançlar sayesinde çok büyük başarılar kazanacağı ve hayırlı kişiler ile iş ortaklıkları yapılacağına tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir