Kahve falında başkasının burnunu ısırmak

Kahve falında başkasının burnunu ısırmak eline geçen bazı işlerde zarar edeceğine, fal sahibinin evli olması durumunda da evlat sahibi olacağına, olumlu, güzel ve sürpriz gelişmelerle karşılaşacağına, işlerinin tam da istediği şekilde ilerleyeceğine, çok büyük üzüntü duyacağına, hayattan alınan zevkin daha da artacağına, hayat daha olumlu bakılacağına, sıkıntıların ve dertlerin silinip gideceğine, korkularının ve kuruntularının biteceğine, sıkıntıların büyüyeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında başkasının burnunu ısırmak gördüyseniz:

  • Sözünü aklınızdan çıkarmayın.

Kahve falında birinin burnunu ısırmak sıkıntılarını ve sorunlarını kafasından silip atacağına, çok hayırlı ve güzel çalışmalar gerçekleştireceğine, zor gelebilecek bazı işleri kısa süre içinde sabırla ve azimle çalışarak zirveye çıkartacağına tabir olunur.

Kahve falında eşinin burnunu ısırmak işlerinden yana istediği karı yakalamayı başaracağına, ancak yakın bir zaman içinde iş hayatında ve aile hayatında çok güzel gelişmelerle karşılaşacağına alamet etmektedir.

Kahve falında başkasının burnunu ısırmak kişinin kendisinden yaşça büyük, nüfuzlu biri tarafından himaye altına alınacağına, arzu edilen bütün hedeflerin gerçekleştirileceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında başkasının burnunun kanaması görmek geçim kaygısı duymayacağına, daha çok emek vereceğine ve hep daha iyi ve daha güzel şeyler yaparak insanlara örnek olacağına işarettir.

Kahve falında çocuğun burnunu temizlemek zenginliğin kapılarının açılacağına, zor günlerin sona ereceğine, ancak daha sonra girdiği ortamdaki kişilerin sıcakkanlı tavırları ve yaklaşımları nedeni ile tüm çekingenliğini üzerinden atacağına yorulmaktadır.

Kahve falında burnunun kanamasını görmek yokluk ve fakirlik göreceğine, takdir toplayacak işler yapacağına işarettir.

Kahve falında burnu kanamak hedeflere ulaşılacağına, hayalini kurduğu şeylerin ayağına geleceğine işaret etmektedir.

Kahve falında burnunun uzadığını görmek ruhsal bir hastalık ile mücadele etmek zorunda kalacağına, sosyal hayattan ziyade kişinin ailesiyle vakit geçirmek isteyeceğine delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir