AnaSayfa / Genel / Kahve falında burnunu hınkırmak

Kahve falında burnunu hınkırmak

Kahve falında burnunu hınkırmak ancak bir anda hiç beklemediği ve neredeyse hayatını değiştirecek bir şeyler ile yaşayacağına, sevdiği kişilerle hayal ettiği bir işi gerçekleştireceğine, başarılar arttıkça çok daha büyük ve daha heyecan verici gelişmelerin yaşanacağına, uzun zaman önce yaşanmış kötü bir olaydan ötürü ortaya çıkan zararların telafi edileceğine, sıkıntılarının son bulacağına, işlerinin yoluna gireceğine, zaman içinde daha doğru adımlar atarak iş kurulacağına, kötü günler geçirilse de, psikolojisini bozmayan fal sahibinin her kötülükte bir fırsat göreceğine, korkularından kurtulacağına, hayata karşı cesaretleneceğine delalet eder.

Kahve falında burnunu hınkırmak gördüyseniz:

  • Şahsi bilgilerinizi diğerleriyle paylaşmamanızda fayda var.

Kahve falında burnunu hınkırmak hayata olan bakışının da olumlu yönde gelişeceğine, uzun zamandan beri kurulan hayallere kavuşulacağına ve en kısa zamanda çok güzel işlere ve çok kazanç sağlayacak projelere girileceğine alamet etmektedir.

Kahve falında burnunu oymak yaşadığı bir rahatsızlıktan Allah’ın izni ile kısa zamanda kurtulacağına ve zor bir dönem geçirdikten sonra kendisini toparlayarak işlerini daha iyi bir hale getireceğine, kuracağı ekiple gireceği bir çalışmanın çok ses getirmesi sayesinde rahata ereceğine işaret etmektedir.

Kahve falında burnunu delik görmek daha çok kazanç elde edeceğine ve bu kazançla istediği diğer şeylere sahip olacağına, mutluluk sayesinde işlerinin daha da artacağına, sevdiği kişiler ile arasının düzeleceğine tabir olunur.

Kahve falında burnunu silmek çalışmaları ile takdir toplayacağına, alkış alacağına ve itibar göreceğine, böylece kendisini kötü durumlara düşürmek isteyen insanları şaşırtıp kendisinden uzaklaştıracağına inanılır.

Kahve falında burnundan kıl görmek hayatı ile bazı kararlar vereceğine, kendi işini kuracağına, bilgi ve becerileri ile yanında çalışan kimselere ışık tutacağına, onlara sanat öğreteceğine tabir olunur.

Kahve falında başkasının burnunu görmek yaşanan kıskançlığın açtığı sorunların düzeltileceğine ve eşlerin çok mutlu olacağına, kötü günlerinin, sıkıntılarının, sorunlarının ve problemlerinin de son bulacağına işarettir.

Kahve falında birinin burnunu temizlemek işlerinin çok hayırlı bir şekilde ilerleyeceğine, durgunlaşacağına, kendi kabuğuna çekileceğine yorulur.

Kahve falında burnu kırılmak imkanlarının genişleyeceğine, mesleğindeki yerinin sağlamlaşacağına, makamının yükseleceğine delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir