Kahve falında burnunu oymak

Kahve falında burnunu oymak ancak herhangi bir sorun yaşamadan bu durumdan kurtulacağına, talihinin artacağına, saygı duyduğu ve önemsediği biri haline geleceğine, zamanını Allah yolunda hayır işleriyle geçireceğine, verdiği sözleri yerine getireceğine, kendi işine sahip olacağına, ekmeğine leke süreceğine ve helal lokmasına fesat karıştıracağına, yakasının beladan ve dertten kurtulmayacağına, ancak gireceği yolun da çetin olacağına işaret eder.

Kahve falında burnunu oymak gördüyseniz:

  • Yeni ilişkiler kurarken sezgilerinize güvenebilirsiniz.

Kahve falında burnunu oymak epey sorunlu bir duygu haline geleceğine ve üzüntülü günler yaşanacağına, iyiye ve güzel olana ulaşacağına işarettir.

Kahve falında patlıcan oymak omuzlarındaki yükün giderek ağırlaşmasıyla hayat enerjisinin düşeceğine, kendisini mutsuz ve yetersiz hissetmeye başlayacağına, sorunlu bir ilişkinin sona erdirileceğine, resmi bir kurumda üst bir makama terfi alınacağına alamet eder.

Kahve falında gözünü oymak hastalıklarını yeneceğine, sorunlarını çözeceğine, rahata kavuşacağına, çok büyük kazançlar sağlayacağına delalettir.

Kahve falında diş oymak saygı değer bir konuma çıkacağına, çektiği zorlukların biteceğine yorulmaktadır.

Kahve falında patlıcan oyduğunu görmek dertlerinin artacağına, atılan her adımda daha kötü bir durumla yüzleşileceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında birinin gözünü oymak çok büyük başarılar elde edeceğine, sıkıntılarını atlatacağına, çok güzel günler geçireceğine delalet etmektedir.

Kahve falında ağaç oymak art niyetli kişilere uyacağına, ayıplı yolara sapacağına, adının fesada karışacağına bu nedenle de toplumdaki tüm saygınlığını yitireceğine, umutlarını yitireceğine tabir olunur.

Kahve falında biber oymak eş, dost ya da akrabalardan biri ile bir yola çıkılacağına, hastalıklarla boğuşmak zorunda kalacağına, eline geçen fırsatları bir türlü doğru ve hayırlı bir şekilde değerlendiremeyeceğine delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir