AnaSayfa / Genel / Kahve falında altın elma görmek

Kahve falında altın elma görmek

Kahve falında altın elma görmek maddi olarak çok sıkıntı çekileceğine, disiplinini en üst seviyede tutarak çevresine de örnek olacağına, işinde başarılı olmak için kılı kırk yaracak şekilde hareket edeceğine, toplumun saygınlığını kazanmış biri olunacağına, can ciğer olduğu kişilerle kavgalar ve küskünlükler yaşanacağına, sıkıntılı olduğu durumları kısa bir zaman içinde düzelteceğine, geçim derdi olmadan ve giderek daha da zenginleşen hayatından büyük bir memnuniyet duyacağına, iş konusunda kısmetin açılacağına, manevi yönlerinin güçleneceğine delalettir.

Kahve falında altın elma gördüyseniz:

  • Gökcisimlerinin ters açıları sizi ileri geri konuşmaya, bazı kimselerin arkasından yıkıcı dedikodular yapmaya itiyor.

Kahve falında elma ağacının altında oturmak yaptığı çalışmaların rağbet görmeyeceğine, bir sebeple kendisini bir türlü toparlayamayacağına, sevdiği ve yardım istediği kişilerden de yardım göremeyince uzun süreli bir depresyonun ortasında kalacağına ve çok kötü günler geçireceğine işarettir.

Kahve falında altın elma görmek dertlerin başlayacağına, sabrettiğine ve dua ettiğini değeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında altın elma yemek gayrimenkul işiyle ilgili bir ortaklık kurulacağına, gereksiz ve fazladan harcama yapılaması nedeni ile yokluk çekileceğine bu sebeple de faturaların birikmesine ve ödenemez olacağına inanılır.

Kahve falında suda elma toplamak sıkıntılarını bu sayede çözeceğine, mal ve rızkın çoğalmasına yorulmaktadır.

Kahve falında elmayı ikiye bölmek ailesine karşı görevlerini aksatmayacağına, mutlulukların her geçen gün daha da artacağına işaret eder.

Kahve falında birinin elma topladığını görmek başına gelenlere takılıp kalmak, talihe kızmak yerine her zaman ne yapabileceğine, iş hayatının çok sıkıntılı ve zor bir hal alacağına işaret eder.

Kahve falında kırmızı büyük elma görmek kendi imkânları ile gerçekleştireceği bazı çalışmalara girişeceğine ve bu çalışmalar ile çok yakın bir zaman içinde rahat bir nefes alacağına, sorunlu kişilerle kurulmuş olan tüm bağların koparılacağına, yeni bir aşka yelken açılacağına ve ana baba dualarının alınması sayesinde güzel günler görüleceğine tabir olunur.

Kahve falında ağaçtan elma yemek bazı kimselere haksızlık edeceğine, tüyü bitmemiş yetimin hakkını yiyeceğine ya da kolay ama doğru olmayan yollardan kesesini dolduracağına, boş kuruntularla uğraşacağına rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir