AnaSayfa / Genel / Kahve falında birinin elma topladığını görmek

Kahve falında birinin elma topladığını görmek

Kahve falında birinin elma topladığını görmek farklı deneyimler elde edip kazancın artırılacağına, isteklerin yerine geleceğine, sorunların çözüme kavuşturulacağına, çok zor zamanlar yaşayacağına, düşmanlarının ve kendisini çekemeyen kişilerin oyunlarından ve hilelerinden ötürü bulunduğu makamı kaybedeceğine, kazancının yakın zamanda artış göstereceğine, elinde bulunan imkânlar sayesinde çok iyi yerlere geleceğine,  sevdiği kişilerin hayır duasını alacağına, istediği ve arzuladığı mutluluğa kavuşacağına, sürekli olarak bahaneler arkasına sığındığı için tembel biri olarak adlandırılacağına, eşe dosta yardım edileceğine, kendi işinin başına geçileceğine ve bolluk içinde yaşanacağına, onlarla çok iyi vakit geçireceğine delalet etmektedir.

Kahve falında birinin elma topladığını gördüyseniz:

  • Kıskançlık krizine giren sevgiliniz ya da eşiniz, sizden kendisine daha fazla zaman ayırmanızı isteyebilir.

Kahve falında ağaçtan sarı elma toplamak kötü niyetli bir arkadaşın yol açtığı sıkıntıların ortadan kaldırılacağına, hayırlı bir kişi ile ortaklık kurulacağına ve eğitim konusunda bazı başvurular yapılacağına ve hayati bir konuda karar verileceğine, iyi kalpli, efendi ve güleryüzlü oluşu sayesinde de çevresindeki herkes tarafından çok sevileceğine işaret etmektedir.

Kahve falında büyük elma toplamak saygı değer bir konuma çıkacağına, hayırlı kişiler ile dostluk kurulacağına delalet etmektedir.

Kahve falında kırmızı elma toplamak yaşam sevincinin, huzurunun ve sıhhatinin yerine geleceğine, emeklerin boş yere harcanacağına yorulur.

Kahve falında yeşil elma topladığını görmek işini kaybedeceğine, kurulu düzenin yıkılacağına, ferahlayacağına, eşsiz fırsatlar elde edeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında elma toplamak hayırlı ve güzel bir döneme girileceğine, çok büyük ve sıkıntılı olaylar ile karşılaşılacağına ve büyük bir üzüntü yaşayarak nerede hata yapıldığının düşünüleceğine yorulur.

Kahve falında kırmızı elma topladığını görmek mali olarak birkaç ay boyunca dara düşüleceğine, büyük başarılar kazanıp kendisini ispat etme şansı bulacağına alamet eder.

Kahve falında sarı elma toplamak yersiz yere suçlanacağına, sevdiği bazı kişilerden alacağı destek sayesinde çok iyi çalışmalar gerçekleştireceğine rivayet eder.

Kahve falında nar ve elma toplamak ortaklar varsa onlarla daha iyi bir uyum içinde çalışılacağına, hayal ettiği şeylere yakın bir zaman içinde kavuşacağına ve mutluluğa ereceğine delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir