AnaSayfa / Genel / Kahve falında altın elma yemek

Kahve falında altın elma yemek

Kahve falında altın elma yemek başarılı bazı çalışmalar gerçekleştireceğine, kendi işini kuracağına, ticaret ehli kimse olacağına, sektörde ve pazarda önemli bir yer edineceğine, sevilen bir kişi ile tartışılacağına, sorunların epey büyük sorumluluklar getireceğine, sorunların ve sıkıntıların büyük bir azimle ortadan kaldırılacağına, sıkıntısı ve derdi olan herkese destek olacağına, yaptığı çok güzel ve hayırlı işler sayesinde sırtının hiçbir zaman yere gelmeyeceğine, yaptığı hatalardan ders çıkarıp onları tekrar etmeyeceğine, kısa süre içinde meydana gelen istenmeyen bir olayın mutlu bir şekilde sona ereceğine tabir olunur.

Kahve falında altın elma yemek gördüyseniz:

  • Tartışma gerektiren konu bir şekilde yakın çevrenizde görebilir.

Kahve falında altın elma yemek çok mutlu olacağına, vatana, millete ve aileye hayırlı bir evlat olunacağına inanılır.

Kahve falında altın elma görmek uzun bir zaman boyunca borç içinde olacağına, gözlerinin mutluluktan parlayacağına ve acılarının da dineceğine rivayet eder.

Kahve falında elma ağacının altında oturmak deyim yerindeyse mutluluktan havalara uçulacağına, sıkıntıların ve sorunların yakın zaman içinde çözüme kavuşacağına, sağlık sorunlarının şifa bulacağına, huzursuzluk yaratan durumların ortadan kaldırılacağına, hayalkırıklıklarının giderileceğine, hastalığın biteceğine inanılır.

Kahve falında cürük elma yemek enerjisinin ve canlılığının bitmeyeceğine, elinin bollaşmasına vesile olacak ve böylece maddi anlamda çok daha fazla güçlü hale gelmesini sağlayacak bazı girişimlerde bulunacağına işaret eder.

Kahve falında elma toplayıp yemek ardından işlerini düzeltmeye ve uğradığı zararı telafi etmeye çalışacağına, yıllar boyunca bolluk ve bereket içinde yaşanacağına, sorunların yakında son bulacağına, iş hayatı ile ilgili olarak atılan adımların başka kişilerin dikkatini çekeceğine delalet eder.

Kahve falında kuru elma yemek aile hayatında çok mutluluk verici ve çok büyük hayırlara vesile olacak haberler alacağına, sıkıntıların ve sorunların kısa bir zaman içinde sona ereceğine işarettir.

Kahve falında dilimlenmiş elma yemek evinde maddi ve manevi hiçbir eksiğinin olmayacağına, gelecek olan paranın ise işleri yürütmek için kullanılacağına ve bu yüzden çok sıkıntı çekileceğine delalet eder.

Kahve falında elma şekeri yemek ibadetlerini her zaman vaktinde yerine getireceğine, borçlarını ödemeyi başaracağına tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir