AnaSayfa / Genel / Kahve falında burnundan taş çıktığını görmek

Kahve falında burnundan taş çıktığını görmek

Kahve falında burnundan taş çıktığını görmek kazancının her geçen gün artacağına, işlerin çok büyük kazanç sağlayacağına, bazı tartışmaların ortasında kalınacağına, hayatına sakinlik, bereket ve huzur geleceğine, bir sebeple bazı sorunlarla muhatap olacağına, büyük zararlar getireceğine, çok rahat edilecek bir işe girileceğine, yardım edeceği bazı kişilerden çok büyük hayır duaları alacağına delalet etmektedir.

Kahve falında burnundan taş çıktığını gördüyseniz:

  • Uyumsuzluk arz edebilecek ortamlar oluşturmaktan kaçınmakta fayda var.

Kahve falında burnundan taş çıktığını görmek karşına hayırlı kapıların açılacağına, sıkıntıları ve sorunları hızlı bir şekilde aşacağına işarettir.

Kahve falında burnunun üzerinde kıl çıktığını görmek büyük ve hayırlı başarılar kazanacağına, kendisini üzen ve kıran şeyleri hayatından çıkaracağına rivayet eder.

Kahve falında burnundan böcek çıktığını görmek çoğu kez hızlı bir şekilde çözüleceğine, çok fazla zarara sebep olmayacağına, büyük yatırımlar gerçekleştirileceğine inanılır.

Kahve falında burnundan kurt çıktığını görmek yeni bir iş konusunda anlaşma sağlanacağına, girilen bir işte beklenmedik bir zararla karşılaşılacağına alamet etmektedir.

Kahve falında burnundan kıl çıktığını görmek çok kötü ve üzücü bir duruma düşüp kendisini yıpratmasına ve çok büyük bir kırgınlık yaşamasına sebep olacağına, atacağı doğru adımlar ve yapacağı akıllıca hamleler sayesinde çok büyük kazanç elde edeceğine, büyük başarılar kazanacağına delalet etmektedir.

Kahve falında burnundan bir şey çıktığını görmek iş yerinde üst yönetimde kendisine yere bulacağına, uzun zamandan beri birlikte olduğu kişi ile dünyaevine gireceğine işaret etmektedir.

Kahve falında burnundan sümük çıktığını görmek bolluk içinde yaşanacağına, elindeki zenginliğin her geçen gün daha da eriyeceğine, kısa süre içinde büyük borçların altına gireceğine ve sıkıntılarının sürekli artacağına yorulur.

Kahve falında burnundan yılan çıktığını görmek ailesinde huzurun egemen olduğuna ve kişinin ilim, irfan konularında sürekli olarak kendini geliştirmeye çalışacağına, çok büyük ve zor durumlar ile karşılaşacağına delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir