AnaSayfa / Genel / Kahve falında burnundan kurt çıktığını görmek

Kahve falında burnundan kurt çıktığını görmek

Kahve falında burnundan kurt çıktığını görmek kazandığı parayı kendisine bir yuva kurmak için harcayacağına, yaşanabilecek kazaların bertaraf edileceğine, daha dikkat çeken  ve iş konusunda tercih edilen bir kişi olunacağına, mutluluğun günden güne daha da artacağına, yaşanan sıkıntıların ve zorlukların sona ereceğine, yaşama hevesinden olacağına ve yarınlarına dair tüm umutlarını kaybedeceğine, çok güzel olaylar ile karşılaşacağına, büyük aşamalar kaydedeceğine, problemlerinin çözüleceğine, büyük kazançlar elde edileceğine, sevinçli ve güzel haberler alınacağına inanılır.

Kahve falında burnundan kurt çıktığını gördüyseniz:

  • Etrafınızdaki insanların ya da gelişme gösteren olayların sabrınızı zorlayacak dereceye gelmesi sizi sıkıyor, baskı altında gibisiniz.

Kahve falında burnundan kurt çıktığını görmek variyetinin her geçen gün artacağına, günahların ya da hatalı davranışların kişinin ayağına dolanacağına inanılır.

Kahve falında burnunun üzerinde kıl çıktığını görmek her türlü zayıflığından, kompleksinden ve egosundan kurtulacağına ve güzel bir insan haline geleceğine, maddi açıdan çok zor günlerin geleceğine inanılır.

Kahve falında burnundan taş çıktığını görmek yeni bir işe gireceğine, yeni bir işle ilgili bir sorun çıkacağına ama bu sorunun kısa süreli olacağına ve daha sonra işin düzgün bir şekilde ilerleyeceğine delalet eder.

Kahve falında burnundan bir şey çıktığını görmek dargınların barışacağına, ara bozucuların, nifak sokanların cezalandırılacağına, sorunların ve sıkıntıların ortadan kalkacağına ve tüm düşmanların ve çekemeyenlerin yenileceğine, hak yolundan uzaklaşacağına işaret etmektedir.

Kahve falında burnundan sümük çıktığını görmek zorlukların bir anda biteceğine, aydınlık bir geleceğe sahip olunacağına rivayet eder.

Kahve falında burnundan böcek çıktığını görmek evinin bolluk ve berekete kavuşacağına, üzüntülü günlerin  sona ereceğine işarettir.

Kahve falında burnundan bir şeyler çıktığını görmek kapanmış olan kapıların Allah’ın izni ile açılacağına, girişilen tüm işlerde başarı üstüne başarı kazanılacağına, bu gelişmelerin vesile olması sayesinde çok iyi yerlere gelerek çok büyük hayır işlerinin gerçekleştirileceğine tabir olunur.

Kahve falında burnundan solucan çıktığını görmek borçların yakın zaman içinde biteceğine, keyifleneceğine ve zevki sefa içinde olacağına işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir