AnaSayfa / Genel / Kahve falında burnundan bir şey çıktığını görmek

Kahve falında burnundan bir şey çıktığını görmek

Kahve falında burnundan bir şey çıktığını görmek evlatlarının hayrını göreceğine, sahte arkadaşlıklardan kurtularak çok daha kalıcı dostluklar edineceğine, hayatına dair isteklerini yeniden gözden geçireceğine, engellerin ortadan kalkacağına, istediği makama geleceğine, arzularına, dileklerine ve de hayallerine kavuşacağına, garanti olacak makama oturacağına, kalbinin temiz olması, niyetlerinin de hayır taşıması sayesinde karşısına aksiliklerin, kötülüklerin, kaza ve belaların çıkmayacağına, gecesini gündüzüne katıp kendi işi için çalışacağına, dedikoduların deyim yerindeyse bıçak gibi kesileceğine delalet etmektedir.

Kahve falında burnundan bir şey çıktığını gördüyseniz:

  • Bir yolculuk ya da seyahat esnasında yeni bilgiler edinebilir ya da hayata farklı açılardan bakmak isteyebilirsiniz.

Kahve falında burnundan bir şey çıktığını görmek gelir seviyesinin ortalama kazanç elde eden insanlara oranla çok daha yüksek hale geleceğine, imkânlarının çoğalacağına, ele geçen kısmetlerin ve fırsatların artacağına, beklentilerin gerçekleşeceğine işarettir.

Kahve falında burnundan bir şeyler çıktığını görmek şan şöhret kazanacağına, yardım edilen insanlardan hayır duaları alacağına ve fal sahibinin sırtının hiçbir zaman yere gelmeyeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında burnundan yılan çıktığını görmek maddi imkânlarının azalması nedeniyle daha bunalımlı günler geçireceğine, doğru düzgün karar vermekte bir türlü başarılı olamayacağına, kendisini kapana kısılmış gibi hissedeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında burnunun üzerinde kıl çıktığını görmek ortaya çok başarılı ve uzun yıllar boyunca unutulamayacak projeler konulacağına, sevdiklerinden ayrı geçirdiği bir dakikanın bile kendisine azap vereceğine delalet eder.

Kahve falında burnundan sümük çıktığını görmek endişelerin ve korkuların geçeceğine, yaşadıklarının kendisini çok mutsuz edeceğine ve strese girmesine neden olacağına tabir olunur.

Kahve falında burnundan kıl çıktığını görmek yakın zaman içinde çok hayırlı olaylar ile karşılaşılacağına, çevresinde olan bitene karşı daha bir dikkatli olacağına, sorumluluk alacağına, insanlık görevlerine daha fazla eğileceğine yorulur.

Kahve falında burnundan balık çıktığını görmek yanlış yatırımlar yapacağına, işlerinin günden güne açılacağına ve son zamanlarda yaşadığı kötü olayların düzeleceğine işaret eder.

Kahve falında burnundan solucan çıktığını görmek karlı işlere atılmak için birikimini ortaya koyacağına, yaşamında adeta mucize sayılacak gelişmelerin olacağına inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir