AnaSayfa / Genel / Kahve falında burnundan yılan çıktığını görmek

Kahve falında burnundan yılan çıktığını görmek

Kahve falında burnundan yılan çıktığını görmek yeni bir aşka yelken açılacağına ve ana baba dualarının alınması sayesinde güzel günler görüleceğine, kalp kırmayacağına, özellikle öz güven konusunda daha da iyi hissedeceğine, maddi ve manevi olarak elinden gelen herşeyi yerine getireceğine ve akrabasının sırtından çok büyük bir yük alacağına, yüreğindeki sıkıntılarından ve aşamadığı zorluklardan kurtulacağına, sorunlarını çözebileceğine, girdiği bütün işlerde ferahlığa kavuşacağına, deyim yerindeyse hevesin kursakta kalacağına, şanssızlık yaşanılacağına ve girilen işlerden elin boş dönüleceğine, kederinin ve zorluklarının uçup gideceğine tabir olunur.

Kahve falında burnundan yılan çıktığını gördüyseniz:

  • İstediğiniz ya da isteyebileceğiniz şey aslında mantıksız bile olsa onun için akla gelmedik çılgınlığı yapabilirsiniz.

Kahve falında burnundan yılan çıktığını görmek zenginlik içinde bir yaşam sürüleceğine, hasreti çekilen bir kişiye kavuşulacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında burnundan solucan çıktığını görmek huzurlu aile ortamının çeşitli sebeplerden ötürü bozulacağına, bunun için uzun zamandan beri beklediği bir haberin olumlu gelmesini bekleyeceğine delalet eder.

Kahve falında burnunun üzerinde kıl çıktığını görmek işlerinde daha büyük çalışmalar yaparak daha büyük başarılara imza atacağına ve çok büyük bir ilerleme yaparak çok daha iyi yerlere geleceğine, kötü sözler sarf ederek kalp kırıklığına yol açılacağına işarettir.

Kahve falında burnundan balık çıktığını görmek fal sahibinin işlerinin gittikçe kötüleşeceğine, sahip olacağı zenginlik sayesinde çok büyük bir huzura kavuşacağına işaret eder.

Kahve falında burnundan sümük çıktığını görmek hiçbir sorun yaşamayacağına, sıkıntıların ve dertlerin biteceğine işaret eder.

Kahve falında burnundan taş çıktığını görmek kendi işinin başına geçeceğine, girdiği işlerde hayal kırıklığı yaşamayacağına delalettir.

Kahve falında burnundan bir şeyler çıktığını görmek kendisini üzen ve yoran birçok olayı ortadan kaldıracağına, kazandığı paradan ve elde ettiği maldan gereken hayrı göremeyeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında burnundan kıl çıktığını görmek küçük haberler alarak dayanma gücünü artıracağına, kendisine külfet ve ayak bağı olan kişilerden uzaklaşacağına, ağız tadına, neşeye, keyfe ve zenginliğe kavuşacağına, eğlenceli ve hoş günler geçireceğine alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir