AnaSayfa / Genel / Kahve falında başkasının burnundan kan geldiğini görmek

Kahve falında başkasının burnundan kan geldiğini görmek

Kahve falında başkasının burnundan kan geldiğini görmek etrafındaki insanlara yardım edeceğine, hayallerine ve isteklerine kavuşacağına, yaptığı çalışmaların kendisine çok hayır getirecek şekilde ilerleyeceğine, çok büyük maddi ve manevi zararlar ile karşılaşacağına, ayağına gelen şansı tepmeden, doğru adımlar atacağına, işlerinin açılacağına, bahtının güzelleşeceğine, karlı ortaklıklara gireceğine, makam sahibi olacağına, kişinin her daim iyi anılacağına alamet eder.

Kahve falında başkasının burnundan kan geldiğini gördüyseniz:

  • Sizin ihtiyaçlarınızla diğerlerinin ihtiyaçları farklı olabilir.

Kahve falında başkasının burnundan kan geldiğini görmek hiç beklemediği bir anda aile hayatında deyim yerindeyse bir deprem olacağına ve karşılaşılan bu durum yüzünden aile bireylerinin birbirlerine düşeceğine, küçük bir hastalıktan muzdarip olacağına inanılır.

Kahve falında ağzından burnundan kan geldiğini görmek sahip olduklarının kıymetini bileceğine, bir sebeple uzunca bir süre boyunca kendisini aklamaya çalışacağına delalet etmektedir.

Kahve falında burnundan kan geldiğini görmek geçim sıkıntısına düşmeyeceğine, yaşadığı sıkıntıların son bulacağına inanılır.

Kahve falında ağzından ve burnundan kan geldiğini görmek elde bulunan paranın tükeneceğine, düşmanların sevineceği olayların yaşanacağına, sevinçli ve güzel günler göreceğine tabir olunur.

Kahve falında ağzından burnundan kan gelmek yoklukların, sıkıntıların sona ereceğine, ticarette yol katedeceğine inanılır.

Kahve falında birinin ağzından burnundan kan geldiğini görmek kırgınlık ve endişe dolu günlerin biteceğine, sürekli dua alarak yaşayacağına yorulmaktadır.

Kahve falında burnundan kan aktığını görmek büyük işlere girileceğine, maddi ve manevi olarak büyük ferahlık yaşanacağına, onu alkışlayacağına işaret eder.

Kahve falında burnundan kan görmek mal mülk sahibi olacağına, ticaretle uğraşıyorsa gelişeceğine rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir