AnaSayfa / Genel / Kahve falında küçük kara sinekler görmek

Kahve falında küçük kara sinekler görmek

Kahve falında küçük kara sinekler görmek tahmin edilenden daha büyük kazançlar elde edileceğine, maddi olarak çok kazanç elde edileceğine, sevilen kişiler ile mutlu olunacağına, kasasının ağırlaşacağına, yaşamının lüks, konforlu ve rahat hale geleceğine, çok büyük kazançlar elde edeceğine, yeni işlere girip daha büyük kazançlara sahip olmak için kendi işini kuracağına, ağızdan çıkacak bir söz nedeni ile geri dönülmeyecek bir yola girileceğine, uzun ve hayırlı bir ömre, iş hayatında ve aile hayatında çok güzel ve iyi atılımlar yapılacağına, övgü dolu sözler duyacağına, yaşanan bir rahatsızlıktan ötürü zor zamanlar geçirileceğine, maddi ve manevi yönden kötü bir döneme girip işlerin zarara uğrayacağına delalet etmektedir.

Kahve falında küçük kara sinekler gördüyseniz:

  • İnsanların sözlerini kendiliklerinden tutmalarını beklerseniz çok beklersiniz.

Kahve falında küçük kara sinek görmek çok iyi bir kazanç elde edeceğine, elindeki diğer işleri de kaybedebileceğine ve büyük zorluklar yaşayacağına işarettir.

Kahve falında küçük kara sinekler görmek uzun süre boyunca görülmemiş olan bir kişi ile hasret giderileceğine ve ferahlığa çıkılacağına, kendisinden beklenmeyen üstün bir performans göstererek sevdiklerini ve ailesini gururlandıracağına tabir olunur.

Kahve falında çok sayıda kara sinek görmek maddi ve manevi olarak zararlar edileceğine, çoluk çocuğa karışacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında ölmüş kara sinek görmek çok güzel ve huzurlu günler göreceğine, bir ömür boyu refah içinde yaşanacağına, çok iyi bir kariyere sahip olacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında bir sürü kara sinek görmek çok sıkıntılı bu dönemi geçtikten sonra gireceği her işte büyük başarılar kazanacağına, bazı tartışmaların ortasında kalınacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında kara sinek yakalamak kendisine nankörlük ve hainlik edecek bir kimseden kurtulacağına, dertlerin bitip huzura erileceğine, akıl hocası olan birinden iş konusunda çok büyük yardım alınacağına delalettir.

Kahve falında evin içinde kara sinek görmek borçlarının azalacağına, yükünün hafifleyeceğine, işini tutkuyla yapan fal sahibinin el üstünde tutulan biri olacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında uçan kara sinek görmek patron koltuğuna yükseleceğine, önemli işlere imza atacağına, geçim sıkıntısı yaşanılacağına alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir