AnaSayfa / Genel / Kahve falında siyah sinek görmek

Kahve falında siyah sinek görmek

Kahve falında siyah sinek görmek ilim irfan sahibi olacağına, küçük işlere sermaye harcamayacağına ve kalitenin değerini bileceğine, hayal ettiği şeylere yakın bir zaman içinde kavuşacağına ve mutluluğa ereceğine, emek ve değer verdiği bir arkadaştan nankörlük ve vefasızlık göreceğine, iş hayatı içinde zor zamanlar geçirileceğine, sağlıkla ilgili olarak bir sorun yaşanacağına, mutlulukların yarım kalacağına, işlerinde başarılı olacağına, ticarette ilerleyeceğine, fal sahibinin sıkıntılarından, zorluklarından ve çektiği zahmetten kurtulup, rahat bir nefes alacağına tabir olunur.

Kahve falında siyah sinek gördüyseniz:

  • Hamle yapacak şansa sahipsiniz.

Kahve falında büyük siyah sinek görmek hayatın kolaylaşıp, güzelleşeceğine, sıkıntıların aşılacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında siyah sinek görmek çok uzak bir yere gideceğine ya da uzak bir yerden üzücü bir haber alacağına, parasının ve malının eksilmeyeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında sinek yakalamak elinin de bolluk göreceğine, verilen emeğin karşılığının tam olarak alınacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında kırmızı sinek görmek kötü ve dar gününde yanında olan bir kişiye haksızlık ederek onu kaybedeceğine, bir sebeple insanlar ile arasına büyük bir mesafe koyacağına inanılır.

Kahve falında evden sinek kovmak hayatın düzene gireceğine, onlar sayesinde moral bulacağına işaret eder.

Kahve falında saçında sinek görmek gördüğü saygının ve sevginin artacağına, kazancını ve mal varlığını arttırmak için günaha gireceğine tabir olunur.

Kahve falında sinek saldırısına uğramak aralarındaki bağlılığın ve sevginin daha da artacağına, kişinin başarısızlığa düşeceğine, yoluna bir takım hayırsız ve kötü kişilerin çıkacağına delalettir.

Kahve falında büyük kara sinek görmek sevinçli bir hayat süreceğine, atılan adımlar sayesinde büyük fırsatlar elde edileceğine işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir