AnaSayfa / Genel / Kahve falında deli biriyle kavga etmek

Kahve falında deli biriyle kavga etmek

Kahve falında deli biriyle kavga etmek büyük borçların altında ezileceğine, verdiği sözleri tutacağına, sabır ve azim ile hayal edilen herşeye kavuşulacağına, sevilen kişiler ile çok güzel günler geçirileceğine, atılan adımlar sayesinde kazancın çok daha artacağına, hayatının olumlu yönde ilerleyeceğine, ne yazık ki sonunda da muvaffak olamayacağına, hayata küseceğine, çok mutlu ve huzurlu günler yaşanacağına, endişe duyulan konularda ferahlığa çıkılacağına, borçların yakın zaman içinde biteceğine delalet etmektedir.

Kahve falında deli biriyle kavga etmek gördüyseniz:

  • İlişkileriniz veya iş birlikleriniz için daha fazla emek harcamalısınız.

Kahve falında deli biriyle kavga etmek içinde bulunduğu şartların iyileşeceğine, sorunlarının çözümü için yeni yollar arayacağına, çevresindeki kişilerin de katkıları ile sorunlarını çok zarar etmeden ortadan kaldıracağına ve rahat edeceğine alamet eder.

Kahve falında iki tane deli görmek hayırlı bir döneme girileceğine, kişinin her türlü isteğine kolay yoldan kavuşacağına işaret eder.

Kahve falında burnunun delindiğini görmek yaptığı işler sayesinde kazancının ve malının daha da artacağına, sıkıntılardan kurtulmaya işaret eder.

Kahve falında arkadaşını delirmiş görmek sorunlarının ve sıkıntılarının teker teker çözüleceğine, dertlerinin hastalıklarının ortadan kalkacağına, rahat edeceği bir döneme gireceğine, kötü düşünceli bir kişinin tüm çabalarına rağmen büyük bir işte başarılı sonuçlar alacağına işaret eder.

Kahve falında oğlunu delirmiş görmek yeni başlangıçlar ve atılımlar yapılacağına, hatalarından erken döneceğine delalet etmektedir.

Kahve falında tanıdığını delirmiş görmek sevilen kişilerle çok başarılı bir ortaklık kurulacağına, eşler arasındaki tartışmaların yakında biteceğine  ve yardım isteyen bir akrabaya yardım eli uzatılacağına işaret eder.

Kahve falında kardeşini delirmiş görmek çok büyük ve başarılı işlere imza atılacağına, ticaret hayatıyla ilgili yaptığı planların kendisine hayır getireceğine delalet eder.

Kahve falında deli at görmek ağlayacağına ve dertleneceğine, sürpriz ve olumlu olaylar yaşayacağına işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir