Kahve falında bulutu tutmak

Kahve falında bulutu tutmak maddi olarak çok zarar edileceğine ve kardeşler arasında bir tartışma yaşanacağına, çizgisini bozmadan yaşayan kişinin sahip olduğu rahat hayatı her daim sürdüreceğine, aldığı ödeme ile sıkıntı yaratan borçlarını kapatan fal sahibinin,  rahat bir nefes alacağına ve çok daha hevesli bir şekilde çalışmaya devam edeceğine, üzüleceğine, yıkılacağına, özellikle de maddi anlamda rahatlayacağına, herkesin parmakla göstereceği kadar başarılı bir iş hayatına kavuşacağına, eline geçecek muhteşem fırsatları iyi kullanamayacağına ve bir daha da bu fırsatları hayatı boyunca elde edemeyeceğine, sevilen bazı kişilerden ya da iş arkadaşlarından ihanet görüleceğine işarettir.

Kahve falında bulutu tutmak gördüyseniz:

  • Aşk hayatınız veya sevgi temalı ilişkileriniz açısından olumlu gelişmeler söz konusu olabilir.

Kahve falında bulutu tutmak kısmetlerinin ve şansının artacağına, hayata karşı cesaretleneceğine inanılır.

Kahve falında bulutları tutmak bir anda büyük bir borç batağının ortasına düşüleceğine, tutumlu bir yaşam süreceğine delalettir.

Kahve falında bulut tutmak hayatındaki rahatlığın artacağına, sıkıntılı bir geleceğe sahip olacağına inanılır.

Kahve falında bulutla konuşmak çok büyük başarılar kazanacağına, çok büyük çalışmalar ortaya koyacağına ve maddi açıdan çok yüklü miktarda kazanç elde edeceğine, elini attığı her işten alnının akıl ile çıkacağına, her işini sorunsuz şekilde yani kolaylıkla halledeceğine rivayet eder.

Kahve falında bulutların üstünde olmak gireceği işlerde alacağı başarılar sayesinde çok büyük işadamlarının dikkatini çekeceğine, huzurlu ve rahat bir hayatı olacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında bulutlu hava görmek huzurunun, keyfinin ve neşesinin yerine geleceğine, sıkıntıların ve stresin son bulacağına yorulmaktadır.

Kahve falında gökyüzünde kara bulut görmek onlarla daha çok vakit geçirerek yaşlanacağına, fırsatların gün geçtikçe daha da artacağına, hayırlı bir kısmet ile dünyaevine girileceğine rivayet eder.

Kahve falında toz bulutu içinde kalmak uğranmış olan bütün zararların ortadan kalkacağına, iş hayatında çok büyük bir düşüş yaşanacağına delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir