AnaSayfa / Genel / Kahve falında bulutla konuşmak

Kahve falında bulutla konuşmak

Kahve falında bulutla konuşmak elindeki para ile gireceği büyük bir işte çok kazanç elde edeceğine, dünya nimetlerinin daha fazlasına sahip olacağına, büyük bir kazadan kıl payı kurtulmaya, geçmişte yapılan hataları telafi etmek için fırsat bulunacağına, akıllıca adımlar atılması sayesinde çok kötü giden çalışmaların düzene gireceğine ve çok mutlu olunacağına, yardıma muhtaç olan herkese yardım edeceğine, sıkıntısı ve derdi olan herkese destek olacağına, kişinin başkasının yardımı ile yerden kalktığını görmesi ise başkalarından yardım almadan konum ve para sahibi olamayacağına, hayatına bolluk ve bereket geleceğine, uzun bir süre boyunca herhangi bir hastalık yüzü görmeyeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında bulutla konuşmak gördüyseniz:

  • Durumu doğru gözlemlemelisiniz.

Kahve falında bulutla konuşmak illet bir hastalık ya da altından kalkılmayacak bir sorun yaşamayacağına, boğan ne varsa hepsinden kurtulmak için uğraşacağına yorulmaktadır.

Kahve falında bulutlu gökyüzü görmek rahat, huzurlu ve lüks bir hayat yaşayacağına, eli bolken bir anda darlık içinde olacağına yorulmaktadır.

Kahve falında bulutun üstüne çıkmak aile içinde bazı tartışmalar yaşanacağına, sorunlarından yakın bir zaman içinde kurtulacağına işaret etmektedir.

Kahve falında şekilli bulut görmek kısa vadede büyük prestij sahibi olunacağına, kazanılan paranın sevilen kişilerle bölüşüleceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında bulutların üstünde oturmak hiçbir durumda karamsarlık yaşamayacağına, iş konusunda sevilen bir kişiden yardım alınacağına, dertlerin biteceğine işaret etmektedir.

Kahve falında evin üzerinde kara bulut görmek hayatının başarılarla dolacağına, yalan söylemekten ve iftira atmaktan özenle kaçınacağına inanılır.

Kahve falında uçaktan bulutları görmek eğitim hayatında başarıların artacağına, mallarının eksileceğine işaret etmektedir.

Kahve falında gökyüzü bulut görmek daha müreffeh zamanlar geçirileceğine, çok güzel ve hayırlı gelişmelerin ortaya çıkacağına delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir