AnaSayfa / Genel / Kahve falında bulut tutmak

Kahve falında bulut tutmak

Kahve falında bulut tutmak mal ve mülk sahibi olacağına, işlerinin açılması sayesinde yeni ve daha büyük bir haneye geçeceğine, heyecan verici gelişmeler yaşayacağına, çok sert eleştirilerle karşılaşılacağına, zor bir duruma düşüleceğine, daha sonra çok iyi bir hale geleceğine, hayallerini gerçekleştirmek için adımlar atacağına, kaybedilen malları tekrar kazanacağına, elinde bulunan bir miktar kazancı kısa süre içinde harcayacağına, çok daha büyük kazanç sağlayacak bazı işlere girmek için sevdiği bazı şeylerden vazgeçeceğine, güzel günler için çalışılacağına, sevinçli haberler alınacağına, büyük çalışmalar ve hayırlı projeler gerçekleştirileceğine, iş hayatına olumsuz şekilde yansıyacağına işarettir.

Kahve falında bulut tutmak gördüyseniz:

  • Bir iş arkadaşınız işten ayrılabilir.

Kahve falında bulutu tutmak heveslendiği ve sahip olmak istediği her ne varsa ona sahip olacağına, Allah’ın kendisine her neyi hayal ederse onu yaşamayı nasip edeceğine, sevdiği ve değer derdiği bazı kişilerden çok büyük bir ihanet göreceğine, kısa süre içinde büyük zararlar edeceğine, hayal ettiği şeylere kısa zaman içinde kavuşacağına yorulur.

Kahve falında bulut tutmak uzun süre kötü giden bir işin düzeltileceğine, kaçan bazı büyük fırsatların telafi edileceğine tabir olunur.

Kahve falında bulutları tutmak sıkıntıların çözüme ulaşacağına, tüm olumsuz elektriğinden arınacağına tabir olunur.

Kahve falında bulut üzerinde uçmak bir uzmana başvurulacağına, sağlık sorunları ile ilgili olarak kısa bir tedavi sürecine girileceğine alamet etmektedir.

Kahve falında mor bulut görmek kendisi hakkında olumlu düşünceleri olan insanları hayal kırıklığına uğratacağına, yeni işler alacağına, daha fazla kazanç elde edeceğine tabir olunur.

Kahve falında siyah toz bulutu görmek ona kavuşmak için ettiği duaların kabul olacağına ve dileklerinin de gerçekleşeceğine, fal sahibinin rahat bir nefes alacağına işarettir.

Kahve falında bulutun düştüğünü görmek moral bozukluğunu sevdikleri ile beraber atlatacağına ve kendisini daha iyi hissedeceğine, başarıdan başarıya koşacağına ve üstüne aldığı her işi layığıyla yerine getireceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında buluta yazı yazmak para sıkıntısı çekmeden harcama yapmanın keyfini ve rahatlığını yaşayacağına, başına gelenleri tevekkül içinde karşılayarak ve Allah’ın emirlerine karşı gelmeden yaşayacağına delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir