AnaSayfa / Genel / Kahve falında bulutta yazı görmek

Kahve falında bulutta yazı görmek

Kahve falında bulutta yazı görmek çok kötü günler yaşayacağına, sıkıntılardan ve sorunlardan başını kaldıramayacağına, iş hayatında çok büyük ihanetler göreceğine, şan şöhret, itibar kazanacağına, geniş rızık elde edeceğine, kendisi gibi iyi niyetli insanlarla karşılaşacağına, onlarla güzel, keyifli günler geçireceğine, ancak daha sonra yakınlarından birinin vereceği destekle toparlanacağına, kısmetin bollaşacağına, ters giden olayların düzeleceğine, hayırlı projeler gerçekleştirileceğine, güzel bir hayata sahip olunacağına, asla harama ve günaha yakın durulmayacağına, gönül işlerinden yana hayır bulacağına, çevresinin hayırlı kimselerle dolacağına, kendisine iyilik ve güzellik getirecek yeniliklerle karşılaşacağına ve herşeyin olumlu yönde ilerleme göstereceğine işaret eder.

Kahve falında bulutta yazı gördüyseniz:

  • Kendinizden çok gerekli şeylerle ilgilenmeniz daha faydalı olabilir.

Kahve falında buluta yazı yazmak sıkıntılarının bir bir çözüleceğine ve yaşadığı bir hastalık varsa şifa bulacağına, sorunların bir bir çözüleceğine, kazanılan paraların hayır için kullanılacağına yorulur.

Kahve falında bulutta yazı görmek başına bazı musibetlerin geleceğine, sevdikleriyle arasının açılacağına, çok üzüldüğü ve sıkıldığı anlarda bile işine sığınacağına yorulmaktadır.

Kahve falında bulutlarda yazı görmek emeklerinin, alın terinin ve çalışmalarının boşa gitmeyeceğine, kendisini üzen ve kıran şeylerden uzaklaşacağına delalet eder.

Kahve falında bulutlara kadar yükselmek hiçbir zaman parasız pulsuz kalmayacağına, çok rahat bir hayat yaşayacağına, sıfırdan aldığı bir işi en tepeye çıkartacağına ve iş hayatında çok büyük firmaların dikkatini çekeceğine, elde bulunan maddi ve manevi kaynakların kısa süre içinde tükeneceğine, kavga ve tartışma dolu bir dönem geçirileceğine, işlerin istenmeyen bir hal alacağına yorulur.

Kahve falında bulutların üstünde oturmak keyifli günler geçireceğine, işlerlik kazanıp insanla dolacağına delalet etmektedir.

Kahve falında bulutlara bakmak daha azimli, daha dirayetli ve daha güçlü olarak hayata daha sıkı sarılacağına, kendisini çok rahat edeceği bir dönem içinde bulacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında bulutu eline almak ancak falı kapatan kişinin kendisine el atması sayesinde toparlanacağına, geçim sıkıntısından, yokluktan ve fakirlikten kurtulacağına, daha rahat şekilde harcama ve alım yapacağına, afiyette olacağına, feraha ereceğine inanılır.

Kahve falında ay ve bulut görmek özellikle öz güven konusunda daha da iyi hissedeceğine, yapılan hataların telafi edileceğine, iş dünyasında nam sahibi olunacağına alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir