AnaSayfa / Genel / Kahve falında bulutu eline almak

Kahve falında bulutu eline almak

Kahve falında bulutu eline almak onlarla arasının açılacağına, işinde en iyisi olacağına, herkesin karşısında düğme ilikleyeceğine, kişinin kendisini çok mutlu ve huzurlu hissedeceğine, şansın, kısmetin ve başarının engelleneceğine, kötü kişilerle karşılaşılacağına, çok büyük tartışmalarla ve ayak oyunlarıyla başa çıkmak zorunda kılınacağına, hayallerinin kısa süre içinde gerçekleşeceğine, başarısının önündeki engellerin ve aksiliklerin kaybolacağına, hayatı boyunca saygı duyulan ve el üstünde tutulan kimse haline gelecek önemli işlere imza atacağına işaret eder.

Kahve falında bulutu eline almak gördüyseniz:

  • Hadsiz cümleler kuran veya ölçüsüz istekleri olan kişilere politik davranmakta zorlanabilirsiniz.

Kahve falında bulutu eline almak ömür boyu yaşayacağı bir pişmanlığa ve arzu ettiği mutluluğa kavuşamayacağına, keyfinin, huzurunun ve neşesinin de yerine geleceğine alamet eder.

Kahve falında bulutları seyretmek huzursuz bir ortama girilip, bu yüzden evliliği bitirme aşamasına gelineceğine, bir sebeple aile huzurunun bozulacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında parlak bulut görmek işlerin çok iyi bir duruma getirileceğine, hayat içerisinde yepyeni bir sayfa açılacağına tabir olunur.

Kahve falında kırmızı bulutlar görmek kısa zaman içinde şirketin daha da büyüyeceğine, maneviyata daha çok önem verileceğine alamet etmektedir.

Kahve falında bulutlara doğru uçmak varolan sorunlarının üzerine yeni sorunların ekleneceğine, uzun zamandan beri yaşanan sıkıntılı ve üzüntülü durumların sona ereceğine alamet etmektedir.

Kahve falında buluttan melek görmek muradın gerçekleşeceğine, dileklerin ve duaların kabul olacağına, kar getiren işyerinin edilen zararın düzeltilmesi için alınan borç yüzünden çok büyük sorun yaratacağına işaret etmektedir.

Kahve falında bulutun üstüne çıkmak geçim derdinin, hastalığının, üzüntülerinin ve mutsuzluğunun son bulacağına, bilginleşeceğine ve âlim kimse olma yolunda ilerleyeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında bulut üzerinde uçmak işlerin zarar getirecek bir hal alacağına, kendisini üzen ve kıran kişilere karşı cephe alacağına işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir