AnaSayfa / Genel / Kahve falında bulutlarda yazı görmek

Kahve falında bulutlarda yazı görmek

Kahve falında bulutlarda yazı görmek maddi olarak zor bir döneme girileceğine, işinin, gücünün ve şansının yaver gideceğine, başın sıkıştığı bir anda çok sevilen ve değer verilen bir arkadaştan gelecek yardımla sorunun çözüleceğine, çevresinde dostmuş gibi davranıp dedikodu yapan yalanlarını ortaya çıkaracağına, kişi elini neye atarsa sonucun en iyisi olacağına, çok büyük maddi ve manevi zarar görüleceğine, kardeşlerden biri ile büyük bir tartışma yaşanacağına, onunla gönül ve fikir birliği edeceğine, bundan sonra birlikte yürüme kararı alacağına, geçiminin zorlaşacağına, sahip olduklarının eksileceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında bulutlarda yazı gördüyseniz:

  • Hiçbirşey önceden hesapladığınıza uymayabilir.

Kahve falında bulutta yazı görmek yaşadığı sıkıntıların bu haber sayesinde ortadan kalkacağına ve çok iyi yerlere gelineceğine, kendisini çok büyük sorunlar ile boğuşurken bulacağına, yakın arkadaşlarından birinin büyük bir ihanetine kurban gideceğine yorulur.

Kahve falında buluta yazı yazmak iyilik bulacağına, hayırla yad etmeye rivayet eder.

Kahve falında bulutlarda yazı görmek iyi niyetli kişilerle bir araya gelerek onlarla işbirliği yapacağına, ilgi duyduğu, zevk aldığı ve yetenekli olduğu işlerde o kimselerle önemli projeleri gerçekleştireceğine, takdir toplayacak işler yapacağına işaret etmektedir.

Kahve falında evin üzerinde kara bulut görmek yanlış bir karar verileceğine, bazı iş konularında önemli devlet büyüklerine danışılacağına işaret eder.

Kahve falında insan şeklinde bulut görmek varlık ve bolluk içinde bir hayat süreceğine, sahip olduklarının kıymetini bilmeyişi nedeni ile elindekileri ve avucundakileri kaybedeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında toz bulutu görmek hayatındaki rahatlığın artacağına, özel ihtiyaçlarını istediği şekilde karşılayacağına, beğendiklerini kolaylıkla alabileceğine, iş hayatında çok büyük ve hayırlı çalışmalar yapacağına işaret eder.

Kahve falında bulutta insan yüzü görmek hiç istemediği halde zor bir işin altına gireceğine, ancak işi deyim yerindeyse tereyağından kıl çeker gibi halledeceğine, bu sayede birçok kişinin takdirinin kazanılacağına, mutlu ve hafif hissedeceğine yorulur.

Kahve falında bulutların yandığını görmek sıkıntılı bir durumdan aile bireylerinin desteğiyle çıkacağına, çok kişiye akıl hocalığı edeceğine delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir