Kahve falında buluşmaya gitmek

Kahve falında buluşmaya gitmek elinde bulunan imkânların pek hayırlı olmayacağına, sıkıntılarının yakın bir zaman içinde sona ereceğine, hayatında beklenmedik ve müjdeli gelişmeler yaşanmasına, yapılacak bir hata yüzünden iş hayatında büyük bir prestij kaybı yaşanacağına,sorunların üstüste geleceğine, şimdiye kadar sahip olmak istediği her şeye sahip olacağına, uzun zamandan beri hayalini kurduğu her şeyi gerçekleştireceğine, fırtınalı bir havanın sakinleşeceğine, bununla birlikte tüm iç dünyasının alt üst olacağına, kendisine daha uygun bir hayat kuracağına, bildiği ve sevdiği işi yapacağı için çok büyük bir özgüvene kavuşacağına, böylece sorunlarından ve sıkıntılarından kurtulacağına ve rahat edeceğine rivayet eder.

Kahve falında buluşmaya gitmek gördüyseniz:

  • Olumlu olabilecek bağlantılar kurmanız mümkün olabilir.

Kahve falında buluşmaya gitmek uğranılan zararın paylaşılacağına, kendi geleceğine rivayet eder.

Kahve falında buluş bulmak umutsuzluğa, karamsarlığa düşeceğine ve çevresindeki kişilerle yaşayacağı fikir çatışmaları nedeniyle o kimselerle yollarını ayıracağına, tövbe etmeye ya da İslamla şereflenmeye alamet eder.

Kahve falında sevdiği kişiyle buluştuğunu görmek zorlukların, sıkıntıların ve umutsuzluğun sona ereceğine, iş yerinde ve hanede bolluk ve bereketin hüküm süreceğine alamet etmektedir.

Kahve falında buluştuğunu görmek aklının vatanında kalacağı için kendini tam olarak işine veremeyeceğine bu nedenle de başarısız olacağına, kardeşleri ile tartışmasından dolayı canının sıkılacağına yorulmaktadır.

Kahve falında biriyle buluştuğunu görmek zorlukların artacağına, hayırlı bir şekilde başlayan olayların ve gelişmelerin zarara sebep olacağına, kurulmuş olan bir ortaklığın ardından büyük bir borç yükünün altında kalınacağına ve uzunca bir süre sıkıntı çekileceğine, kişinin kimseye muhtaç olmayacağına, el açmayacağına, huzurunun ve sağlığının yerinde olacağına, anne babasının hayır duaları alacağı işler yapacağına ve bu sayede ömür boyu yüzünün güleceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında eski sevgiliyle buluştuğunu görmek kötü gidişe dur denileceğine, ancak dedikodunun asılsız olduğu ortaya çıktığı zaman yaşanan sorunların düzeleceğine delalet eder.

Kahve falında sevgilisiyle buluştuğunu görmek çalışma şartlarının ağır, mesai saatlerinin de uzun olacağına, daha yeni girdiği işlerde bile çok kısa bir zaman içinde çok büyük ve hayırlı kazançlar elde edeceğine yorulur.

Kahve falında biriyle buluşamamak şansının açılacağına, endişelerinin ve üzüntülerinin biteceğine, hayır getirecek bir konuda çalışacağına, kısa süre içinde büyük bir zenginlik kazanacağına, uzak bir akrabanın yaşadığı bir sağlık sorunu ile ilgili olarak güzel haberler alacağına, sıkıntılı ve sorunlu bir dönemi aşacağına, rahata ereceğine tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Yorum bırakın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Scroll to Top