Kahve falında eski sevgiliyle buluştuğunu görmek

Kahve falında eski sevgiliyle buluştuğunu görmek yapılan destekle birlikte arkadaşlık bağının daha sağlamlaşacağına, kendisine ev ve araba gibi şeyler alarak büyük bir zenginliğe kavuşacağına, elinde bulunan birkaç kuruşu bu sebeple harcayacağına, sağlık ve sıhhatinin bozulacağına, hasta olan yakınının ölüm haberini alacağına, iş hayatında sıkıntılı bir döneme gireceğine, önünün açılacağına, hayatının güzelleşeceğine, kişinin eski aşkına geri döneceğine alamet ederken, alınacak bir kararla kişinin kendisine ait bir yuva kurmak için girişimlerde bulunacağına, aile hayatının çok güzel bir şekilde ilerleyeceğine, bir haksızlığa, ihanete ya da iftiraya uğradığında yanıp yıkılmayacağına işarettir.

Kahve falında eski sevgiliyle buluştuğunu gördüyseniz:

  • Sağlığınızı korumanız gerekiyor.

Kahve falında eski sevgiliyle buluştuğunu görmek her geçen gün geçim derdinin çoğalacağına, yanlış anlaşılmaların ve yargısız infazların kişiyi zor durumda bırakacağına işarettir.

Kahve falında sevgiliyle buluşamamak çok sıhhatli bir kişi olunacağına, dertlerin ve sıkıntıların sona ereceğine delalettir.

Kahve falında sevgilisiyle buluştuğunu görmek şans ve kısmet elde edeceğine, hayırlı kapılara ulaşacağına, yeniden çok güzel hayaller kurmaya başlayacağına tabir olunur.

Kahve falında buluş bulmak tövbelerinin ve dileklerinin kabul olacağına, gerek kısa gerek uzun vadede çok iyi işler yapılacağına ve aile bireylerinin birlikte hareket etmesi sayesinde güzel günler göreceğine delalet eder.

Kahve falında bir erkekle buluştuğunu görmek ilerleyeceğine, ticaret yaptığı alanda atılıma geçeceğine, işinin en iyisi olacağına, endişelerinden, korkularından ve kuruntularından kurtulacağına, sağlık ve şifa bulacağına, aile içinde saadetinin artacağına, bütün eksiklerinin ve sıkıntılarının da giderileceğine işarettir.

Kahve falında buluşmaya gitmek ancak daha sonra yakın bir arkadaştan alınacak destek sayesinde zorlukların aşılacağına, parasal olarak konulan hedeflere varılacağına delalettir.

Kahve falında buluşma görmek sevdikleri ile bir araya geleceğine, keyifli ve eğlenceli günler geçireceğine, aynı zamanda da özel hayatında sürpriz gelişmelerin olacağına, kötü bir kişi yüzünden zarara uğranacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında buluştuğunu görmek kardeşleri ve akrabaları ile tartışacağına, gerek malından gerekse parasından vermekten bir an olsun tereddüt etmeyeceğine bu sayede sadece bir insana yardım etmekle kalmayacağına işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Yorum bırakın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Scroll to Top