AnaSayfa / Genel / Kahve falında buluş bulmak

Kahve falında buluş bulmak

Kahve falında buluş bulmak fal sahibinin, insanlar ile arasında olan buzların yavaş yavaş eriyeceğine, kısmetsizlik yaşayacağına, daha sonra pişmanlık duyacağı sözler sarf ederek kalp kıracağına, çok istediklerinin Allah tarafından çalışması ve inanması karşılığında kendisine nasip edileceğine, kişinin toplumdaki statüsünün yükseleceğine, kıran ve sıkıntı çekmesine neden olan herşeyin ortadan kalkacağına, çok büyük çalışmalar gerçekleştireceğine, çok hayırlı işler yaparak büyük kazançlar elde edeceğine, iş için önemli olabilecek bir ortaklık kurularak yeni işlere sermaye olarak kullanılacağına, eline yeni fırsatların geçeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında buluş bulmak gördüyseniz:

  • Yardım nereden gelirse gelsin geri çevirmemenizde fayda var.

Kahve falında buluş bulmak alınacak olan başarılar sayesinde çok saygı duyulacağına, maddi durumun yakında karşılaşılacak kötü bir sürpriz yüzünden çok bozulacağına delalettir.

Kahve falında sevgiliyle buluşamamak kaderinin yüzüne güleceğine, hayatının kolaylaşacağına, ekmek parası kazanmak için alınteri döküleceğine delalettir.

Kahve falında bir erkekle buluştuğunu görmek kendisini çok özgüven sahibi biri olarak bulacağına, büyük problemler yaşanacağına tabir olunur.

Kahve falında buluştuğunu görmek eş ve para konusunda kişinin çok şanslı olacağına, büyük bir boşluğa düşeceğine, çok büyük bir üzüntü duyacağına işaret eder.

Kahve falında sevdiği kişiyle buluştuğunu görmek kafasına takılan, kuruntu haline getirdiği vehimlerden de uzak duracağına, gönlünden ve kafasından geçenlerin gerçekleşeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında buluşmaya gitmek içinin kıpır kıpır olacağına, ruhunun da üzüntüden kurtulacağına işaret eder.

Kahve falında biriyle buluştuğunu görmek anne baba duası alınması sayesinde hayatta büyük bir engelle karşılaşılmayacağına, haksızlığa uğrayan kişilere yardımcı olunacağına işaret etmektedir.

Kahve falında biriyle buluşamamak eline geçen fırsatların yakın bir zaman içinde büyük sıkıntı yaratacak şekilde geri tepeceğine, zararlı bir kişinin oyununa gelineceğine işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir