AnaSayfa / Genel / Kahve falında biriyle buluştuğunu görmek

Kahve falında biriyle buluştuğunu görmek

Kahve falında biriyle buluştuğunu görmek üzüntülerin biteceğine, ancak kısa süre içinde bu sorunları atlatıp büyük başarılar kazanacağına, hayırlı bir iş için sevilen bir kişiden yardım istenmesine rağmen amaca ulaşılamayacağına, onu darda bırakmayacağına, çok başarılı ve ses getiren bir firma sahibi olacağına, yaşanan bütün üzüntülerin sona ereceğine, çok güzel ve huzurlu günlerin yakında geleceğine ve tüm aileyi mutluluktan uçuracağına, elindekilerinin kıymetini bileceğine, kendisini üzen ve kıran durumlardan kısmen de olsa kurtulacağına rivayet eder.

Kahve falında biriyle buluştuğunu gördüyseniz:

  • Kendinizi özel hissetmenizi sağlayacak işlerle uğraşabilir ya da belli anlaşmalar yapabilirsiniz.

Kahve falında buluşmaya geç kalmak doktordan doktora koşturacağına, eskiden olduğu gibi iyi haline gelebilmek için elinden gelen çabayı göstereceğine, uzun bir zamandan beri kötü giden işlerinin sabır ve azim göstermesi ile birlikte açılacağına ve çok büyük maddi ve manevi kazançlar elde edileceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında sevdiği kişiyle buluştuğunu görmek sorunların ve sıkıntıların sona ereceğine, üzüntülerin yerini sevince bırakacağına, evlatların hayırlı insanlar olmasıyla kişinin her açıdan kendisini mutlu hissedeceğine delalet eder.

Kahve falında biriyle buluşamamak yakın bir zamanda alınacak olan hayırlı bir haber sayesinde sıkıntıların sona ereceğine, ters giden olayların düzeleceğine, üzüntülerin son bulacağına, zorluklarının son bulacağına delalet eder.

Kahve falında sevdiğinle buluştuğunu görmek kimsenin arkasından konuşmayacağına, işi ile gündeme geleceğine, çalışkanlığının ve azminin karşılığını da işinde terfi ettirilerek alacağına yorulur.

Kahve falında buluş yapmak neşesinin ve keyfinin yerinde kalacağına, bir sebeple kendisine yeni bir yol çizmek zorunda kalacağına delalet eder.

Kahve falında bir erkekle buluştuğunu görmek kendi işine kavuşacağına, yaşlılığında dahi unutkanlık, hastalık ve ağrı gibi sorunlarının olmayacağına alamet eder.

Kahve falında eski sevgiliyle buluştuğunu görmek içine düşeceği zorluklardan kendisini ancak yine onun kurtaracağına, kendini tatmin etmek için yaşayacağına işarettir.

Kahve falında sevgiliyle buluşamamak yaptığı şeyden ötürü hem çok büyük bir üzüntü duyacağına hem de hakkında konuştuğu kişiden özür dileyeceğine, içinin rahatlayacağına, sabrının sonunda gönül hoşluğuna ulaşacağına, yaşamının da düzene gireceğine rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir