AnaSayfa / Genel / Kahve falında buluştuğunu görmek

Kahve falında buluştuğunu görmek

Kahve falında buluştuğunu görmek bundan sonrası için zafere giden yolunun da önünün açılmasına vesile olacağına, iş konusunda başarılı ve tecrübeli bir kişi ile kurulacak bir ortaklık sayesinde tüm aileye yarar getirecek bir işe sahip olunacağına, büyük işlere girileceğine, şimdilik yalnızlıkla dolu günler geçirileceğine, parasal olarak büyük sıkıntılar yaşanacağına, değişen şartlara hızlı bir şekilde ayak uydurulacağına, sağlık sorunlarının ortaya çıkacağına, uzun zamandan beri tanış olunan birinden darbe yeneceğine, her geçen gün sorunların artacağına delalet eder.

Kahve falında buluştuğunu gördüyseniz:

  • Diğerlerinin zayıflıkları konusunda daha gerçekçi olunması gerekiyor olabilir.

Kahve falında sevgilisiyle buluştuğunu görmek yokluk çeken bir kişiye elden geldiği kadar yardım edileceğine, bereketli işler yapılacağına tabir olunur.

Kahve falında buluştuğunu görmek rakiplerini geçmeyi ve bertaraf etmeyi bileceğine, alınan haberler doğrultusunda çok büyük kazanç getirecek ve maddi sorunları tamamen ortadan kaldıracak olaylar yaşanacağına, kazançlı işlere girileceğine işaret etmektedir.

Kahve falında sevdiğinle buluştuğunu görmek kazaya ve belaya çok yaklaşacağına, insanların afiyet bulacağına alamet etmektedir.

Kahve falında bir erkekle buluştuğunu görmek aksiliklerle dolu bir döneme girileceğine, birçok fırsatın elden kaçırılacağına, güzel, olumlu ve hayırlı gelişmeler yaşayacağına yorulmaktadır.

Kahve falında biriyle buluştuğunu görmek maddi ve manevi olarak büyük zararlar edeceğine, uzun bir süreden beri güzel bir şekilde ilerleyen işlerin yakında çok kötü bir duruma düşeceğine ve çok daha büyük üzüntüler yaşayacağına, önemli yerlere geleceğine yorulur.

Kahve falında biriyle buluşamamak iş hayatında ve aile hayatında çok iyi günler göreceğine ve çok para kazanacağına, buna bağlı olarak aile hayatı ile ilgili çok güzel bir karar verileceğine, ancak bu kararın ardından bazı sorunlar yaşanacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında sevgiliyle buluşamamak ancak daha sonra bu durumların düzeleceğine, en çetin sorunlarıyla baş etme cesaretini göstereceğine bu sayede kendisine olan inancını ve güvenini geri kazanacağına işaret eder.

Kahve falında buluşmaya gitmek aynı zamanda bu kazancın yeteri kadar olmayacağına, bu işe güvenerek aldığı bir borcu ödeyemeyeceğine, önemli hastalıkları ya da içinden çıkılmayacak sorunları olmayacağına inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir