AnaSayfa / Genel / Kahve falında sevdiği kişiyle buluştuğunu görmek

Kahve falında sevdiği kişiyle buluştuğunu görmek

Kahve falında sevdiği kişiyle buluştuğunu görmek kısa sürede istenilen noktaya gelineceğine, işlerin kötü gidişatına dur denileceğine, hayal kırıklığına uğrayacağına, cesaretini ve özgüvenini de kaybedeceğine, bir daha böylesine aciz durumlara düşmeyeceğine, çok sıkıntılı ve zor bir işe gireceğine, iş konusunda parmakla gösterilecek bir yönetici haline geleceğine, verilen emeğin karşılığının alınamamasından ötürü çok büyük üzüntü duyulacağına, insanlara birşeyleri ispat etmeye çalışırken işlerin kötü bir hal alacağına ve sağlık sorunları ile geçecek bir döneme girileceğine, maddi açıdan borçların ödeneceğine delalettir.

Kahve falında sevdiği kişiyle buluştuğunu gördüyseniz:

  • Küçük bir hırsızlıkla da karşılaşabilirsiniz.

Kahve falında sevdiği kişiyle buluştuğunu görmek işinden uzaklaşacağına, mal ve mülk konusunda çok iyi yerlere geleceğine delalet etmektedir.

Kahve falında sevdiğinle buluştuğunu görmek kişinin hayatını düzenlemek için bu kimselerden sonuna kadar faydalanacağına, etrafındaki insanların sıkıntılarına çare olacağına işaret eder.

Kahve falında buluş bulmak yüksek diploma alacağına, bir sebeple neredeyse yıkılacağına delalet eder.

Kahve falında buluş yapmak sağlık sorunları ile ilgili bir haber alınacağına, büyük bir iş yoğunluğu yaşanacağına, hayırlı bir kısmetle çıkılacak yolda yeni bir hayata merhaba denileceğine yorulmaktadır.

Kahve falında sevgilisiyle buluştuğunu görmek ailesi ile büyük tartışmalar yaşayacağına, dargınlık ya da kırgınlık yaşanacağına, zor günler geçirileceğine işaret etmektedir.

Kahve falında buluşmaya gitmek uğradığı zararın yakın bir zamanda telafi edileceğine, şartlarının da zenginleşeceğine delalet eder.

Kahve falında biriyle buluşamamak sağlıkla ilgili olarak bir sorun yaşanacağına ve tatsız bir olayın ortasına düşüleceğine, zor ve stresli günler geçireceğine delalettir.

Kahve falında bir erkekle buluştuğunu görmek mal varlığının bir kısmının kaybedileceğine, yapılan işte yalnız kalınacağına, yeni bir iş konusunda yakın bir arkadaşla ortaklık kurulacağına rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir