AnaSayfa / Genel / Kahve falında odun dizmek

Kahve falında odun dizmek

Kahve falında odun dizmek başarıya ve hayallere giden yolların kapanacağına, hayalini kurduğu işin başına geçeceğine, her istediği bilgiye ve eğitime erişeceğine, diğer kişilerden ve rakiplerinden birkaç adım önde olacağına, aile bireyleri arasında çeşitli tartışmalar yaşanacağına ve çok üzüleceğine, bilgili, kültürlü ve donanımlı hale geleceğine, makam sahibi olacağına, sert bir tutum sergilenmesinden ötürü büyük bir zarara uğranılacağına, işlerin rayından çıkacağına, mesleki anlamda geriye düşüleceğine, doyasıya hasret gidereceğine, bol muhabbette olacağına delalet eder.

Kahve falında odun dizmek gördüyseniz:

  • Yeni bir konuma erişebilirsiniz.

Kahve falında odun dizmek yetersiz gördüğü noktalarda kendini ilerleteceğine, bekar ise isteklerinin gerçekleşeceğine yorulur.

Kahve falında fayans dizmek adaletin geleceğine ve kişinin de bu hayırlı gelişmeler sayesinde huzurlu ve mutlu olacağına, en yakındaki insanların ihanetine uğramaya ve kendini toplumdan, sosyal ortamlardan soyutlamaya yorumlanan fal, yaşanacak olumsuzluklardan sonra kişinin tüm çevresini yeni baştan düzenleyeceğine inanılır.

Kahve falında bulaşık dizmek her iki tarafında konuyu kapatmaya yanaşmayacağına, uzun zamandan beri yaşadığı büyük bir üzüntünün son bulacağına delalettir.

Kahve falında tesbih dizdiğini görmek bir yandan düğün, bir yandan cenaze olacağına, çok büyük ferahlık yaşayacağına işaret etmektedir.

Kahve falında bardak dizmek sıkıntılarından ve sorunlarından uzun bir zaman boyunca kurtulamayacağına, her şeyi onunla el ele ve gönül gönüle vererek gerçekleştireceğine işarettir.

Kahve falında inci dizmek sorumlulukların ve yükümlülüklerin yerine getirileceğine, çekilen sıkıntıların bu sayede sona ereceğine, rahat bir hayata sahip olunacağına delalettir.

Kahve falında dizden ameliyat olmak rahata kavuşacağına, feraha ereceğine, ruhsal korkularından da arınacağına rivayet eder.

Kahve falında balık dizmek alın terinin ve tükettiği nefesin kazandıklarına değeceğine, çok üzüleceği ve kendisini sarsacak bazı olaylarla karşılaşacağına rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir