AnaSayfa / Genel / Kahve falında taş dizmek

Kahve falında taş dizmek

Kahve falında taş dizmek işlerin çok güzel bir şekilde ilerleyeceğine, sorunlara çözüm yaratacak biriyle iş ortaklığı kurulacağına, kazancın artacağına, şöhretli biri olunacağına ve işlerin uzun süre boyunca böyle devam edeceğine, dargınların da yeniden bir araya geleceğine, istediği makama geleceğine, arzularına, dileklerine ve de hayallerine kavuşacağına, zenginliğinin süreceğine, de hem makam ve itibarının hem de zenginliğinin çoğalacağına, makam ve söz sahibi olacağına, bir daha ölene kadar bırakmayacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında taş dizmek gördüyseniz:

  • Tuhaf davranan kişilere yol göstermeye çalışmak zaman kaybı olabilir.

Kahve falında taşları dizmek sorunların kısa süre içinde düzeltileceğine, rızkının sürekli olarak genişleyeceğine, ticaretinin kusursuz ve sorunsuz şekilde ilerleyeceğine, kazancının temiz, mallarının da hayırlı olacağına yorulur.

Kahve falında üst üste taş dizmek kişinin yaşam şeklinin, alışkanlıklarının, hayata bakışının, düşüncelerinin, inandıklarının ve savunduklarının değişeceğine, özellikle kendisine yakın hissettiği bir kişiye kendi özel hayatı hakkında son derece özel bir sırrı anlatacağına alamet etmektedir.

Kahve falında taş dizmek sağlık ve hayır getireceğine, borçlarının kapanacağına inanılır.

Kahve falında yola taş dizmek bekarsa evleneceğine, çok şaşırıp büyük bir mutluluk yaşayacağına delalet eder.

Kahve falında dizde morluk görmek müjdeli haberler ve beklenmedik teklifler alacağına, çok severek gireceği bir çalışmada büyük zararlar göreceğine rivayet eder.

Kahve falında renkli boncuk dizmek hayırlı ameller işleyerek her geçen gün sevaplarına bir yenisini katacağına, insanlar tarafından onaylanmayan ve gençlere kötü örnek oluşturacak işlere gireceğine ve kötü bir kişi olup herkesi korkutarak para kazanacağına tabir olunur.

Kahve falında yumurta dizdiğini görmek yokluk nedir bilmezken kıt kanaat yaşamayı öğrenmek zorunda kalacağına, mali krize gireceğine, bundan sonra başına gelebilecek hiçbir olaydan ötürü isyan etmeyeceğine ve olaylara daha farklı ve olumlu bir bakış açısı takınacağına işaret etmektedir.

Kahve falında bardak dizmek şansının ve bahtının daima açıkolacağına, iyi niyetinin kullanılmasına müsaade etmeyerek ipleri ele alacağına alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir