AnaSayfa / Genel / Kahve falında bulgur kaynatmak

Kahve falında bulgur kaynatmak

Kahve falında bulgur kaynatmak girilecek olan işlerde deyim yerindeyse altın harflerle adını yazdıracağına, büyük paralar kazanacağına, tükenmeyecek bir rızık elde edeceğine, herhangi önemli bir gelişmenin yaşanmayacağına, parasal olarak çok iyi bir döneme girileceğine, yaşam tecrübesi edineceğine, kazancın düşeceğine, elindeki malların gideceğine, bir süre iş bulmakta zorlanacağına, duaların kabul göreceğine delalet eder.

Kahve falında bulgur kaynatmak gördüyseniz:

  • Sinirlerinize daima hakim olun.

Kahve falında kaynatılmış bulgur görmek yolunda ve güzel giden hayatının bozulacağına, mesleğinde kendisini tatmin ve mutlu edecek noktaya geleceğine tabir olunur.

Kahve falında bulgur kaynatmak rahatsızlıkların kısa süre içinde aşılacağına, hayallerinin ve emeklerinin boşa gitmeyeceğine yorulur.

Kahve falında kaynamış bulgur görmek zaferlerine kimsenin engel olamayacağına, bencil insanlar yüzünden fal sahibinin çok zor durumlar yaşayacağına delalettir.

Kahve falında kazanda bulgur kaynatmak yerinde sayan kimse olarak kalmak istemeyeceğine, aile hayatı içinde birlik ve beraberlik sağlanacağına, hayırlı bir kısmet ile dünyaevine girileceğine işarettir.

Kahve falında diş bulguru görmek çevre, iş ve mekan değiştireceğine bunun kendisine çok iyi geleceğine, sıkıntılarını ve sorunlarını da atlatması için çok etkili olacağına, buna rağmen sağlam bir yapıya sahip olduğu için işyerinin herhangi bir sorun yaşamayacağına delalet etmektedir.

Kahve falında bulgur ve nohut görmek kısa süre içinde bitebilecek bir işin daha uzun bir süreye çıkacağına, işlerinin çok zor zamanlara gireceğine, kolay yoldan gelir elde edeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında bulgur seçmek çok sıkıntılı ve üzüntülü günler geçireceğine, bazı başka desteklere kavuşacağına delalet etmektedir.

Kahve falında bulgur ve un görmek ortaklık kurulan bir kişiden gelen yardım ya da desteklerle kurtuluşa erileceğine, sağlık sorunlarından ötürü daha doğal ve sağlıklı bir hayat seçileceğine, bu sayede sıkıntıların, sorunların ve rahatsızlıkların atlatılacağına, yapılacak işlerde hep dikkatli ve ayık olunması gerektiğine ve ancak bu şekilde kazanç elde edileceğine işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir