AnaSayfa / Genel / Kahve falında diş bulguru görmek

Kahve falında diş bulguru görmek

Kahve falında diş bulguru görmek dertlerin son bulacağına, bazı sıkıntılarından kurtulmasını sağlayacağına, yeni çalışmalara ve projelere imza atacağına, kırgınlık yaşanan bir kişinin özür dileyeceğine, çok büyük kazançlar elde edeceğine, atacağı her adımda çok daha hayırlı başarılara imza atacağına, elde edilen kazanç ile daha farklı işlere girileceğine, işlerin yolundan çıkacağına, kendi ekmek teknesine sahip olacağına, düşmana karşı mahcup olmayacağına, kariyerinde aşama kaydedeceğine alamet eder.

Kahve falında diş bulguru gördüyseniz:

  • Çevrenin beğenisini kazanacaksınız.

Kahve falında diş bulguru görmek etrafında dönen uğursuzluğun ortadan kalkacağına, kişinin herkesle arasında dürüst bir ilişki olacağına delalet etmektedir.

Kahve falında kısırlık bulgur görmek müsriflikten kaçınıp, tutumlu bir yaşam süreceğine, onları hoşnut edecek bir evlat olarak vazifelerini her daim tam olarak yerine getireceğine delalettir.

Kahve falında bulgur pirinç görmek kazancın çoğalacağına, ortaya koyacağı başarılar sayesinde kazancının sürekli artacağına yorulmaktadır.

Kahve falında bulgur kusmak zorlukların ve kötü günlerin aşılacağına, huzura erileceğine, iş hayatında çok büyük bolluk ve berekete kavuşulacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında bulgur aramak kişinin korkularından, endişelerinden kurtulacağına, melanetin, uğursuzluğun, kısmetsizliğin ve şanssızlığın uzaklaşacağına tabir olunur.

Kahve falında güvelenmiş bulgur görmek bütün kaynaklarını kullanarak sıkıntıları ortadan kaldırmaya çalışacağına, bunalıma gireceğine işarettir.

Kahve falında kırmızı bulgur görmek mutluluktan, huzurdan ve zenginlikten yana daha çok nasipleneceğine, kafasını toplamasına yardımcı olacağına ve bu sayede de hayatıyla ilgili çok daha sağlıklı kararlar verebileceğine rivayet eder.

Kahve falında kuşlara bulgur vermek dertlerin en kısa zamanda biteceğine, tövbelerini ve dileklerini kabul edeceğine yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir