AnaSayfa / Genel / Kahve falında kaynamış bulgur görmek

Kahve falında kaynamış bulgur görmek

Kahve falında kaynamış bulgur görmek eş dost ya da akrabalar sayesinde çok büyük kazanç elde edilecek çalışmalar gerçekleştirileceğine, parasal ve ruhsal sorunlar ile boğuşacağına, sakin bir ruh hali içinde atlatacağına, meslek hayatında fark edilir şekilde aşama kaydedeceğine ve terfi alacağına, rızkının azalacağına, bir bebek sahibi olunacağına ya da evlilik konusunda bir adım atılacağına ve büyük bir huzura erileceğine, hayatının geri kalanında toplum tarafından tanınan ve sevilen biri olacağına, bir süre işten ve hayattan elini eteğini çekeceğine ve kendisi ile baş başa kalacağına delalet eder.

Kahve falında kaynamış bulgur gördüyseniz:

  • Seçtiğiniz alanlarda ilerleme veya kendinizi geliştirme fırsatı yakalayabilirsiniz.

Kahve falında kaynatılmış bulgur görmek işinin gücünün rast gideceğine, ticaretinin açılacağına, kaybettiği maddi kayıpların eksiksiz şekilde karşılanacağına inanılır.

Kahve falında kaynamış bulgur görmek üzüntü veren olayların düzeltileceğine, kurulu düzenin yıkılacağına ve tüm emeklerinin boşa gideceğine yorulmaktadır.

Kahve falında kazanda bulgur kaynatmak zor ve karamsar günler geçireceğine, hak yolunu bulacağına rivayet eder.

Kahve falında bulgur kaynatmak geçmişten gelen ama hala kanayan yaraların kapanacağına, bolluğun ve bereketin daha önce hiç olmadığı kadar artacağına alamet eder.

Kahve falında serili bulgur görmek çok büyük kazançlar ve başarılar elde edeceğine, iş yaşamında tüm dikkatleri üzerine çekeceğine, takdir toplayacağına inanılır.

Kahve falında bulgur bugday görmek onu doyasıya yaşayacağına, iş hayatında ayağını kaydırmak isteyenlerden kurtulacağına tabir olunur.

Kahve falında bulgur ve un görmek mali sorunların kısa süre içinde çözüme kavuşacağına, yaşanan sıkıntıların ardından çok hayırlı ve güzel günlerin geleceğine, çok büyük ve başarılı işler ile gelecek için çeşitli çalışmalar yapılacağına tabir olunur.

Kahve falında haşlanmış bulgur görmek üstün başarılar alacağına, herhangi bir zorluk çekmeden kişinin her açıdan başarılı sayılacak bir yaşam sürdüreceğine yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir