AnaSayfa / Genel / Kahve falında bulgur ve nohut görmek

Kahve falında bulgur ve nohut görmek

Kahve falında bulgur ve nohut görmek hayallerinin ve emeklerinin boşa gideceğine, uzun bir zamandan beri istenilen bir şeye sahip olunacağına, aile bireylerinin başını ağrıtan bir konunun çözüm bulacağına, hayırlı kazançlar elde edileceğine, geçim derdi çekeceğine, zarar edilecek bir durumdan sevilen bazı kişilerin araya girmesi ile kurtuluşa erileceğine, kaybettiği maddi kayıpların eksiksiz şekilde karşılanacağına, haksız kazanç sağlayan bir kişi yüzünden başın belaya gireceğine, onayı alınmadan tek bir adım dahi atılamayacak kadar büyük bir rütbe elde edeceğine, hem siyasal hem de sosyal konularda üstün bilgilerle donanacağına, onlardan yana üzüntüye düşeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında bulgur ve nohut gördüyseniz:

  • Aklınıza yatmayan veya gerçekçi bulmadığınız öneri veya teklifler alabilirsiniz.

Kahve falında nohutlu bulgur pilavı görmek kazancının düşeceğine ve hane içinde bir darlık yaşanacağına, sonunda büyük bir servete sahip olunacağına işarettir.

Kahve falında bulgur ve nohut görmek ani kararlardan uzak durarak, her zaman akıl yolu ile doğruyu bulacak olan kişinin rahat bir hayat süreceğine, büyük bir rahatsızlıkla boğuşacağına alamet etmektedir.

Kahve falında nohut bulgur görmek şimdiye kadar sahip olmadığı kadar büyük mal ve mülke sahip olacağına, sağlık problemleri nedeniyle zor günler geçireceğine işaret etmektedir.

Kahve falında nohut atmak sorunlarının biteceğine, karşısına hayırlı, zengin, anlayışlı bir kısmet çıkacağına delalet etmektedir.

Kahve falında nohutlu pilav pişirmek kıskanan kişilerin ve iş hayatında rekabet içinde olunan kişilerin yenilgiye uğratılacağına, her işinde iyilikle karşılaşacağına tabir olunur.

Kahve falında pişmemiş nohut görmek atacağı bazı adımlar sayesinde çok sevineceği haberler alacağına, zarar edeceği bir durumdan başarı kazanacağı bir mevkiye çıkacağına ve kendisine uygun bazı projeler gerçekleştireceğine delalet etmektedir.

Kahve falında nohutlu ekmek görmek onunla üzülüp, ağlayacağına, yaşayacağı olaylar sayesinde ayaklarının yerden kesileceğine işaret eder.

Kahve falında nohut mercimek görmek mesleğinde yabancılarla el sıkışacak ve anlaşmalar yapacak duruma geleceğine, çıkılacak bir yolculuğun çok tatsız bir olayla sona ereceğine ve bir sebepten ötürü bir miktar ceza ödemek zorunda kalınacağına rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir