AnaSayfa / Genel / Kahve falında tavuk haşladığını görmek

Kahve falında tavuk haşladığını görmek

Kahve falında tavuk haşladığını görmek uzun zamandan beri yapmak istediği şeyleri yapacağına, istenmeyen bazı olayların yaşanacağına, tartışmaların ve sürtüşmelerin yaşanacağına, haksızlıklara maruz kalınacağına, kalp kırıklığı yaşanacağına, hane içerisine nifak tohumları serpileceğine, büyük bir yatırımdan çok küçük bir kazanç elde edeceğine, yaşadığı sorunların katlanarak devam edeceğine ancak daha sonra karşısına çıkacak bir işte adım atarak hayatında bir dönüm yapacağına, çok zor durumlardan bu sayede kurtulacağına, sorunların ve dertlerin tekrarlanmamak üzere sona ereceğine, beddua ve ah alacağına, böylece uzun bir zamandan beri can sıkan durumun ortadan kaldırılacağına, kendisine kötülük yapanları, düşmanlarını bile affedeceğine alamet eder.

Kahve falında tavuk haşladığını gördüyseniz:

  • Beklenmedik değişiklikler duygusal tartışmalara neden olabilir.

Kahve falında tavuk haşladığını görmek kötü giden işlerin düzeleceğine, bekar kimseler için ise yurt dışında bir iş fırsatı yakalayacağına yorulur.

Kahve falında tavuk haşlamak hayırlı bir olayla kendisini zengin edecek bir dönemin başlayacağına, bilgi ile donanacağına tabir olunur.

Kahve falında yılan haşlamak kişinin başına tatsız ve kötü olayların geleceğine, fal sahibinin karşısına art niyetli ve belalı kişilerin çıkacağına, fal sahibinin hayatından razı geleceğine yorulur.

Kahve falında sebze haşlamak zamanının boşa gideceğine, çok sorunlu bir işin üstesinden bu sayede geleceğine inanılır.

Kahve falında asma yaprağı haşlamak kötü kişilerle karşılaşarak onların gazabına uğrayacağına, mutlu ve huzurlu hissedeceğine delalettir.

Kahve falında yumurta haşlamak hayattan daha zevk alacağına, kazanılan başarıları çekemeyen kişilerin yenilgiye uğratılacağına alamet eder.

Kahve falında suda yumurta haşlamak yaşanmış olan kırgınlıkların üzerine sünger çekileceğine, refah düzeyinin düşmesine neden olacak yollara gireceğine delalet eder.

Kahve falında buğday haşlamak insanlar arasındaki saygınlığını geri kazanacağına, insanlar tarafından sevilmesi ve sayılması sayesinde çok rahat edeceği bir pozisyona ulaşacağına işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir