Kahve falında bulgur çekmek

Kahve falında bulgur çekmek çok daha iyi işler yapmak için girişimde bulunacağına, kısmetinin açılacağına, borçlarının kapanacağına, sağlığının ve neşesinin yerine geleceğine, hiçbir eksiğinin bulunmayacağına, gün geçtikçe işini daha da büyüteceğine, aile bireylerinin de içinde olacağı bir iş kurulacağına, Allah katında günahkâr sayılacağı işleri hiç çekinmeden yapmaya başlayacağına, müjdeli haberler alacağına, sevineceğine, sakinliği ve mutluluğu yakalayacağına yorulmaktadır.

Kahve falında bulgur çekmek gördüyseniz:

  • Fiziksel ihtiyaçlarda olduğu gibi, manevi veya duygusal ortamlarda da insani prensipleri aklınızda tutun veya ruhsal uyuma daima dikkat edin.

Kahve falında bulgur çekmek ancak yapılacak bir hata yüzünden işlerin tersine döneceğine, verdiği sözleri yerine getirmek için uğraşacağına delalettir.

Kahve falında bulgur kısır görmek sevgili ile ilişkinin daha da iyi olmasına, ruhunu güzelleştireceğine, onu dingin, keyifli ve neşeli bir kimse yapacağına tabir olunur.

Kahve falında et ve bulgur görmek yeni planlar yapacağına, hayallerin gerçeğe dönüştürülmesi için gidilen yolda zor duruma düşüleceğine tabir olunur.

Kahve falında güvelenmiş bulgur görmek güçlükle elde edilecek başarı, haksızlıklara maruz kalınacağına işaret eder.

Kahve falında bulgur tarlası görmek hayatının olumlu yönde devam edeceğine, borçlarını kolaylıkla ödeme şansı elde edeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında etli bulgur pilavı görmek borç batağı içinde, hasta, mutsuz ya da sorunlarla boğuşan bazı dostlara yardımcı olacağına, hayır duaları alacağına, kişinin dertlerinin ve kısmetsizliklerin biteceğine, sağlık ve sıhhatinin bozulacağına delalettir.

Kahve falında tencerede bulgur pilavı görmek ortalık kurulacak olan bir çalışma sayesinde iş dünyasında adın daha da parlayacağına ve bu sayede hem işlerin artacağına hem de yeni işkollarına girileceğine, sıkıntılarını bir kenara kaldıracağına alamet etmektedir.

Kahve falında bulgur kusmak kişinin attığı adımların ve beklentilerinin sürekli boşa çıkacağına, çevresinin kötü, art niyetli ve kem gözlü kişilerle dolacağına böylece çok zor, sıkıntılı ve çetin günler yaşayacağına, kendisini çaresiz ve yalnız kalmış gibi hissedeceğine yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir