AnaSayfa / Genel / Kahve falında et ve bulgur görmek

Kahve falında et ve bulgur görmek

Kahve falında et ve bulgur görmek geçim derdinin, hastalığının, üzüntülerinin ve mutsuzluğunun son bulacağına, ancak daha sonra ettiği duaların kabul olması sayesinde çok büyük bir ferahlığa çıkacağına, rızkının her geçen gün daha da artacağına, maddi açıdan çok hayırlı bir dönem geçireceğine, başarısının düşmesi nedeniyle kazancının da düşeceğine bu durumun da hayatının alt üst olmasına neden olacağına, uzun zaman önce ortaklık kurulmuş birinden çok büyük bir ihanet görerek çok yüklü miktarda maddi ve manevi zarar uğranacağına, sırrın kimselere söylenmeyeceğine ve unutulacağına, yaşayacağı her güzellik için Allah’a şükran borçlu olacağına, dertlerin ve endişelerin son bulacağına alamet eder.

Kahve falında et ve bulgur gördüyseniz:

  • Bazı kişilerin yeteneklerini idealize etmeden önce, gerçek potansiyellerine göre değerlendirmenizde fayda var.

Kahve falında etli bulgur yemek gerçekleştireceği çok büyük bir proje ile birçok kişi tarafından isminin duyulacağına, iş hayatını baltalayacak bir kişi yüzünden iş hayatının sona ereceğine, bazı borçlar yüzünden prestij kaybı yaşanacağına yorulmaktadır.

Kahve falında etli bulgur görmek sevinçli ve güzel olayların yaşanacağına, çok büyük maddi zararlara uğrayacağına, sürekli, yakınında tuttuğu ve çok güvendiği kişilerden birinden ihanet göreceğine yorulur.

Kahve falında et ve bulgur görmek daha sonra işlerin açılacağına, çok büyük ve hayırlı kazançlar elde edeceğine, yeni yetişen insanlara örnek olarak gösterileceğine ve her yaptığı işte bir yenilik yaratacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında etli bulgur pilavı görmek musibetlerin ve dertlerin kişinin yakasını bırakacağına, atılan adımların pek yarar getirmeyeceğine, aksine büyük zarar görülmesine sebep olacağına alamet eder.

Kahve falında etli bulgur pilavı pişirmek hane içinde rahatının yerinde olacağına ve bundan sonra kalan hayatının huzur ve mutluluk içinde geçeceğine, verilen sözlerin bir türlü tutulamayacağına inanılır.

Kahve falında kazanda bulgur kaynatmak ileride de bu işin meyvelerini bolca toplayacağına, karşılaşacağı her türlü haksızlıkla ömrünün sonuna kadar mücadele edeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında nohut bulgur görmek şansın ve bahtının da açılacağına, hayatının daha rahat ve konforlu hale geleceğine, maddi imkânlarının artması sayesinde geçim derdinin de son bulacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında un bulgur görmek hayırlı kişiler ile tanışıp güzel ve kazançlı işler yapılacağına, rahatsızlıkların son bulacağına, yaşanan üzüntülü günlerin biteceğine, dertlerinin biteceğine delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir