AnaSayfa / Genel / Kahve falında bulgur kusmak

Kahve falında bulgur kusmak

Kahve falında bulgur kusmak huzurlu ve mutlu olacağı günlerin geleceğine, aile hayatında can sıkıcı olayların yaşanacağına, büyük kazanç elde edileceğine, çok endişeli ve çok üzüntülü durumlardan kurtulmak ve iş hayatından feraha çıkmak için çok büyük çabalar göstereceğine ve iş için çok emek verip etrafındaki insanlardan yardım alacağına, yapılan işlerin büyük hayırlar getireceğine, büyük işlerin ortaya konulacağına, sabrının sonunda gönül hoşluğuna ulaşacağına, yaşamının da düzene gireceğine, huzursuzlukla dolu günler geçirileceğine işaret eder.

Kahve falında bulgur kusmak gördüyseniz:

  • Kendinizi daha özgür hissedebilir, yeni şeyler keşfedebilir veya ruhsal anlamda büyüme sağlayabilirsiniz.

Kahve falında bulgur kusmak sıkıntı yaşanacağına, bundan sonraki zamanlarda güçlü, sözü geçen, başkaları tarafından önemsenen biri haline geleceğine inanılır.

Kahve falında bulgur ezmek hem zenginlik hem de makam sahibi kimse durumuna geleceğine, kendisini büyük bir boşluk içinde bulacağına ve kazancının ister istemez düşeceğine alamet eder.

Kahve falında bulgurla köfte yapmak özledikleri ve ayrı kaldıkları ile kavuşacağına, tutkuyu ve bağlılığı yaşama şansına nail olacağına delalet eder.

Kahve falında kaynatılmış bulgur görmek atılacak adımlar sayesinde çok büyük kazançlar elde edeceğine, yapılan çalışmaların sürekli artarak başarı sağlayacağına, aile huzurunu sağlamak için daha çok çaba sarf edeceğine alamet eder.

Kahve falında bulgur toplamak büyük çalışmalar sırasında çok güzel günler göreceğine, yüceltecek ve gururlandıracak sözler duyacağına alamet etmektedir.

Kahve falında bulgur kaynatmak büyük bir zenginliğe sahip olacağına, onların içindeki ahlakı ve güzel davranışları ortaya çıkarmalarına vesile olacağına ve günahkâr olan kimseleri yolundan çevireceğine yorulmaktadır.

Kahve falında bulgur temizlemek beraberinde pek çok arzusuna ulaşacağına, iyi gelir getiren işler yapılacağına alamet eder.

Kahve falında bulgur pilavı istemek şöhretli biri olunacağına, fena insanlar ile bazı sorunlar yaşanacağına delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir