AnaSayfa / Genel / Kahve falında kurtlu bulgur görmek

Kahve falında kurtlu bulgur görmek

Kahve falında kurtlu bulgur görmek işlerin çok büyümeyeceğine, kısa süreli karlar elde edileceğine, zaman zaman tartışmaların yaşanacağına, işlerinin çoğalacağına bu sayede maddi sıkıntılarının sona ereceğine, kazanılan paraların hayır için kullanılacağına ve çok mutlu bir hayat sürüleceğine, işinden anladığı için öncelikli olarak tercih edileceğine, sıkıntısını paylaşarak çok kötü durumlara düşmesini engelleyeceğine, istediği noktaya geleceğine ve kariyerinin çok sağlam olacağına, maddi anlamda zarar edeceğine ve hayallerini uzun bir süre ertelemek zorunda kalacağına, mutluluğunu da kendi sevinci ve mutluluğu bileceğine işarettir.

Kahve falında kurtlu bulgur gördüyseniz:

  • Duygusal ilişkilerinizde çok rahat olmamakla birlikte kendi normallerinizdesiniz.

Kahve falında bulgurda kurt görmek cesaretini toplayarak kendini üzen ve korkutan şeylerin üzerine gideceğine, müjdeli haberler alacağına, olumlu, güzel ve sürpriz gelişmelerle karşılaşacağına, rahat edeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında bulgurun içinde kurt görmek sonra da aylarca borç ödemek zorunda kalacağına, bilmediği bir durumla baş başa kalarak zor günler atlatacağına delalet etmektedir.

Kahve falında kurtlu bulgur pilavı görmek iş konusunda kurduğu bir ortaklığın kısa süre içinde zarar getireceğine, hem de kendisine manevi açıdan zarar vereceğine delalet eder.

Kahve falında kurtlu bulgur görmek karşısına kalbini çarptıracak, duygularını harekete geçirecek ve kendisini değerli hissetmesine vesile olacak bir insanın çıkacağına, ters giden durumları düzeltmek için atılan adımların boşa gideceğine, tekin olmayan işlere girileceğine, üzüntü verici olaylar yaşanacağına işarettir.

Kahve falında bulgur pilavının içinde kurt görmek yaşanan kıskançlığın açtığı sorunların düzeltileceğine, kendisini günahkar ve münafık kılacak şeylerden elini ve nefsini sakınacağına yorulmaktadır.

Kahve falında kurtlanmış bulgur görmek işlerini büyütmek için şans elde edeceğine ve kısmet alacağına, iş hayatında çok zor zamanlar geçireceğine, kendisine kötülük yapan kişiyi daha dikkatli davranarak yenilgiye uğratacağına işaret eder.

Kahve falında bulgurla oynamak rakiplerini çok gerisinde bırakacağına, hayırlı kişiler ile tanışıp çok büyük başarılar ve kazançlar elde edeceğine rivayet eder.

Kahve falında yaş bulgur görmek kazanacağı paralar sayesinde çok hayırlı işler yaparak büyük hayır duaları alacağına, çok büyük bir çalışma temposu içine gireceğine alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir