AnaSayfa / Genel / Kahve falında kuru bulgur görmek

Kahve falında kuru bulgur görmek

Kahve falında kuru bulgur görmek yakında çok büyük bir maddi kayba uğranacağına, ancak dişini sıkıp dayanması sayesinde çok büyük bazı kazançlar elde edeceğine, aile bireyleri arasında bir kriz çıkacağına, işten yana şansının açık olacağına, dertlerin çözüme kavuşacağına, çok hayırlı ve güzel günler göreceğine, elini attığı her işte çok güzel başarılar kazanacağına, tüm çabalara ve direnmelere rağmen bir türlü işlerin düzelmeyeceğine, dertlerin aşılacağına işaret etmektedir.

Kahve falında kuru bulgur gördüyseniz:

  • Bazı konularda tutumunuzu değiştirmeniz durumunda ilginç kişilerin dikkatini çekebilirsiniz.

Kahve falında kuru bulgur görmek bir sebeple çok büyük üzüntüler çekeceğine, uzun zamandan beri içini kaplamış olan yalnızlık duygusundan uzaklaşarak sevinçli günler yaşayacağına yorulmaktadır.

Kahve falında bulgur yoğurmak birçok hayalkırıklığı yaşayacağına, yakın bir zamanda etrafındaki insanlar ile arasının açılacağına ve gereksiz yere üzüleceğine, bir sebeple çok üzülüp büyük sıkıntılar çekeceğine tabir olunur.

Kahve falında bulgur taneleri görmek sevincine ve mutluluğuna kavuşmayı başaracağına, sorunlarının son bulacağına alamet etmektedir.

Kahve falında bulgur çekmek dinin emirlerini hiçe sayacağına, kendini dünya yaşantısına fazlaca kaptıracağına ve günah işlemekten çekinmeyeceğine, iş dünyasında yeni kapılar açılacağına delalettir.

Kahve falında çuval dolusu bulgur görmek sıkıntıların ve sorunların yakın bir zaman içerisinde ortadan kalkacağına, çok büyük mal ve mülke sahip olunacağına, düşmanların ve rakiplerin çok büyük kıskançlıklar duyacağına ve uzun, sağlıklı ve rahat bir ömür sürüleceğine, eline geçen bir miktar parayı çok büyük zarara uğradığı bir işten kurtulmak için harcayacağına delalet etmektedir.

Kahve falında bulgur pilavı yaptığını görmek araba alınacağına, aksiliklerle uğraşılan bir dönemin biteceğine delalet eder.

Kahve falında bulgur içinde böcek görmek verilen sözlerin tutulacağına, çalışma hayatında çok iyi bir noktaya gelineceğine, çok büyük kazançlar elde edeceğine, büyük bir çalışma gerçekleştireceğine, aile hayatında çok güzel ve hayırlı haberler alacağına tabir olunur.

Kahve falında bulgur istemek iyi bir yer edinerek adından sıklıkla söz ettireceğine, iyi niyetlerle attığı adımların takdir göreceğine ve fal sahibinin arkasından dua edenlerin çoğalacağına rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir